Beauty advent kalendari doživeli su ekspanziju popularnosti prošle godine, a ove se euforija nastavlja!

Ukoliko ste pomislili da je prerano da pričamo o novogodišnjim praznicima, morate da znate da se većina kalendara poznatih brendova rasproda samo par sati nakon puštanja u prodaju. Zato smo požurili da vam predstavimo najlepše beauty advent kalendare koji će se naći u prodaji - da na vreme odaberete svoj i budete u pripravnosti!

Ukoliko tražite poklon za svoje drugarice, sestre, mame - ovo je jedan od onih koji će ih oduševiti, jer osim što je originalan i chic, koristiće im mesecima kasnije. Ukoliko ste vi ti koji razmišljate o beauty advent kalendaru, priuštite ga sebi ove zime - zaslužili ste.

Darivanje nikad nije bilo lakše jer osim omiljenih beauty proizvoda istovremeno imate čarobno upakovan poklon. Svaki od ovih pakovanja sadrži od 12 do 25 proizvoda - za svaki dan do 25. decembra. Naravno, vi ih prilagodite svojim važnim datumima.

Tu je Dior kalendar koji je dizajnirala umetnica Alice Shirley, zatim CHANEL N°5 limitirano izdanje u kojem baš svaki proizvod miriše na ovaj kultni parfem, kao i oni pristupačniji - Lush, The Body Shop, Kiehl's...

Evo 13 najlepših beauty calendara:

1. Chanel

Za Chanelovu 100. godišnjicu kultnog Chanel N°5 mirisa, ova modna kuća priredila je i limitirano izdanje beauty advent kalendara koji sadrži kremu za ruke, ruž za usne Rouge Allure Velvet, kompaktno ogledalo, sapun za kupanje sa aromama parfema, i još mnogo toga. Za one koji propuste ovaj poseban kolekcionarski poklon set, ne brinite, biće još mnogo Chanel poklon setova za kupovinu.

xchanel
Chanel 

2. Dior

Za Diorovih 24 dana iznenađenja, umetnica Alice Shirley dizajnirala je očaravajuću botaničku zemlju čuda u kojoj će se nalaziti Diorovi prepoznatljivi favoriti lepote, od J'adore i Miss Dior parfema  do Dior Prestige seruma i Diorshow maskare. Jasno vam je zašto je jedan od najpoželjnijih.

diorf
dior 

3. Kiehl's

Prepustite se Kiehlovim prepoznatljivim proizvodima za negu kože, uključujući njihov Creme de la Corps losion, Ultra kreme za lice, šampone sa amino kiselinama, balzame i još mnogo toga. Ekskluzivni adventski kalendar za 2021. osmislila je francuska umetnica Marylou Faure koja je kreirala živopisnu kutiju za odbrojavanje do Božića.

kiehls
Kiehl's 

 4. L’Occitane

Za dozu Provanse tokom praznične sezone, L’Occitane će vam pomoći da otputujete do juga Francuske. Priuštite sebi bezbroj njihovih najprodavanijih proizvoda za kupanje i telo, od krema za ruke sa šea puterom do balzama sa bademima.

loccitane
L’Occitane 

 5. Lush

Nekada smo za Lush brendom samo uzdisali i poručivali ga iz okolnih država, a sada konačno možemo i u Srbiji da uživamo u njegim čarima. Ovaj beauty advent kalendar sadrži 25 posebno odabranih proizvoda koji će vam doneti radost svakog dana do Božića. Takođe, uključuje ekskluzivne retro proizvode koji više nisu u prodaji u regularnom asortimanu. I sve to upotpunjeno neodoljivim pakovanjem - kao poslastica za oči, telo i dušu!

Lush-Advent-Calendar-2021
Lush 

6. Balmain

Balmain nastoji da donese Grad svetlosti u vaš dom. Dizajniran imajući na umu obrise Pariza, ovaj adventski kalendar sadrži Balmain blago, od slanog spreja za teksturu kose do elegantnog zlatnog kompaktnog ogledala.

balmain
Balmain 

7. Jo Malone

Izuzetni adventski kalendar Jo Malone spreman je da probudi sva vaša čula sa poklon setom od 24 proizvoda koji uključuju mnoge njihove popularne mirise.

Jo-Malone-Advent-Calendar-2021-Feature
Jo Malone 

 8. The Body Shop

Advent kalendar The Body Shop-a vratio se i ove godine, lepši nego ikada. Zapravo, The Body Shop ima više prazničnih kalendara u ponudi, ali ovaj je najveći i najraskošniji. Sadrži gotovo sve - od gelova za tuširanje i krema za telo do maski i putera za usne. Simbolično nosi naziv Share the Love - da podelite ljubav sa svojim najdražima.

ADVENT_DELUXE_XM21_A0X_BRNZ_DOORS_OPEN_PRODUCT_OUT_ANGLE_NW_INABCPS238 (1)
The Body Shop 

 9. Armani

Armani Beauty sa ovih 24 proizvoda daje nam na tacni sve što znamo i volimo o brendu. Tu su proizvodi za negu kože, šminka i mirisi. O da, i najprefinjeniji Si parfem. 

armani
Armani 

 10. Rituals

Božić je divan - u to nema sumnje. Ali takođe ume da bude i stresan. Uz poklone za kupovinu i jela za kuvanje, morate da se pobrinete da odvojite i vreme za sebe. A ima li boljeg načina da to učinite od Ritualsovog advent kalendara? Dolazi sa 24 umirujuće poslastice, tako da svako veče napravite sebi jedinstveno wellness iskustvo.

ritusals
Rituals 

 11. Benefit

Ako ste, kao i mnogi drugi, lojalni Benefit kozmetičkim proizvodima, onda je ovaj adventski kalendar lepote za vas. Sadrži verzije must-have proizvode ovog brenda, a naši favoriti su najprodavanija maskara They're Real i Gimme Brow+.

benefit
Benefit 

 12. MAC

Pozivamo sve fanove MAC kozmetike! Ovo je adventski kalendar lepote za vas. Prođite kroz 24 kultna MAC proizvoda skrivena iza psihodeličnih uskovitlanih vrata, uključujući Strobe Cream i Fix Plus sprej za fiksiranje šminke.

unknown-1632995490
MAC 

13. Sephora

Holiday Vibers sadrži šminku, proizvode za negu kože, maske, kupke i dodatke iz Sephora kolekcije skrivene, i to zapakovane u 24 kutije za višekratnu upotrebu. Možete ih sve iskoristiti do kraja godine! tako da možete popuniti sve stvari o lepoti pre kraja godine. 

s2448645-main-zoom
Sephora