Candela je svetski lider u proizvodnji lasera, a naša ordinacija ponosno predstavlja najmoćnije predstavnike poslednje generacije, eTwo i Nordlys.

Jedinstvenu kombinaciju laserske rejuvenacije i sveobuhvatne regeneracije vam pruža eTwo laser. Sublime platforma predstavlja kombinaciju infracrvenog svetla i bipolarnih radiofrekventnih talasa koji intenzivno deluju na sintezu kolagena i elastina, dok Sublative platforma omogućava najprecizniju moguću termalnu abraziju sa minimalnim površinskim i kontrolisanim mikrooštećenjima kože putem radiotalasnih mikroelektroda u cilju opšte regeneracije površinskih i dubljih slojeva kože. Ukoliko vam smetaju vidljivi znaci starenja kao što su bore, nepavilnosti na koži, gubitak tonusa lica, podbratka i dekoltea, hiperpigmentacije, proširene pore, postoperativni i ožiljci od akni, strije, a želite da ih uklonite na prirodan i efikasan način, Candela eTwo idealno je rešenje za vas.

Najbolji laseri za podmlađivanje i uklanjanje ožiljaka.
Medisimo 

Nordlys laser je model najnovije generacije. Karakteriše ga izuzetna efikasnost uz mali broj ponavljanja tretmana. Nordlys sistem obuhvata uskopojasnu tehnologiju definisanu patentiranim dvostrukim filterima i pulsevima kraćim od milisekunde za izvanredne rezultate uklanjanja neželjenih dlačica, vaskularnih lezija (telangiektazija i flebektazija), hiperpigmentacija, rozacee, akni, Poikiloderme Civatte, Port Wine Stain i naravno za tretmane fotopodmlađivanja. Poseduje odobrenje od fda i ce, savršena tehnologija koja je pogodna za dermatološku i estetsku medicine.

Ono što je zajedničko za oba lasera:

  • pogodni su za sve tipove kože
  • bezbednost i efikasnost tretmana zagarantovana
  • anestezija nije potrebna
  • vreme trajanja procedure je od 15 do 30 minuta
  • kratak vremenski period oporavka

Naš stručni tim vas očekuje Medisimo Clinic, Senjačka 21, Beograd, 011 4039 677, 063 394 076 info@medisimoclinic.rs.

Najbolji laseri za podmlađivanje i uklanjanje ožiljaka.
Medisimo