Za francuski tretman lica omiljen u Hollywoodu, bez kog Kim Kardashian, Madonna, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Demi Moore, Irina Shayk (pa čak ni Brad Pitt) ne izlaze na crveni tepih, ne morate u Ameriku. Čak ni u Pariz, na Jelisejska polja, u palatu Biologique Recherche, gde se kroje tretmani po meri vaše kože.

Po taj holivudski sjaj možete kod Jasne Obradović, koja već 40 godina neguju žene na isti, vrhunski način, i to u centru Beograda. Ona je vlasnica Studija lepote Jasna i ekskluzivni distributer ovog francuskog kozmetičkog brenda za Srbiju. Iza nje je 55 godina profesionalnog rada u oblasti kozmetologije, a pored tog velikog jubileja, Jasna slavi i četiri decenije uspešne saradnje sa kućom Biologique Recherche, čijem je kultnom i glavnom proizvodu, Losionu P50, koji je napravio revoluciju u nezi, 50. rođendan.

Priča o Jasni Obradović je priča o trajanju, a u vremenu kada se sve brzo menja, trajanje jeste najveći uspeh.
U svet kozmetike ušla je da bi pomogla sebi. Školu za negu lepote završila je kao najbolji đak i u njoj započela predavačku karijeru. Još tada je shvatila da mora mnogo da se uči, pa se usavršavala dok je učila druge.

Sa 25 sam već imala supruga i dvoje dece, sinove Vladimira i Branka, i radila u školi. Bila sam privržena majka, ali kada sam odlučila da se profesionalno razvijam, porodica je bila uz mene. Nije bilo lako, ali zahvaljujući njima ja sam to što jesam danas“, rekla je Jasna za dokumentarni film snimljen njoj u čast i prikazan na nedavno organizovanoj proslavi povodom velikog jubileja.

Čuveni salon Jasna u Beogradu proslavio je jubilej
SPALEMEDIA 

Od otvaranja prvog salona usledio je brz uspon. Kao predsednica Udruženja kozmetičara organizovala je kongrese i sama išla po znanje u svet. Sudbonosni susret sa Ivanom i Josette Allouche, osnivačima brenda Biologique Recherche, desio se na jednom takvom skupu u Monte Karlu. Kad je u Jugoslaviju donela njihove proizvode, dogodio se pravi bum, a nakon što je objavljen prvi članak o njoj i njenom radu - lansirana je u orbitu. Ostalo je istorija.

Od tada na naše tržište neprekidno donosi najnovije svetske tendencije u kozmetologiji, a naše dame, bilo da su deo javnog života ili ne, iz Jasninog salona izlaze sijajući.

Od malog salona Studio lepote Jasna porastao je u prepoznatljiv brend koji neprekidno stabilno raste. Od 2022. godine postoji i Biologique Recherche Centar za obuku kozmetičara, koji je proglašen za najbolji trening centar za više od 85 zemalja na svetu na velikom svetskom kongresu brenda u Monte Karlu, gradu u kom se Jasna Obradović i upoznala sa Biologique Recherche porodicom.

Čuveni salon Jasna u Beogradu proslavio je jubilej
SPALEMEDIA Jasna i Branko Obradović sa Filipom Alušom, direktorom razvoja brenda, i Biologique Recherche timom

Glamurozna zabava za veliki jubilej

Povodom velikih jubileja, 55 godina karijere, 40 godina saradnje sa francuskim kozmetičkim brendom Biologique Recherche i 50 godina kultnog proizvoda Losiona P50 ove renomirane kuće, Jasna Obradović je organizovala glamuroznu zabavu za svoje najbliže saradnike iz Biologique Recherche centara iz Srbije i regiona i dugogodišnje prijatelje i ugledne ličnosti iz javnog života. Tokom večeri prikazan je dokumentarni film snimljen Jasni u čast, koji oslikava životni put ove neumorne žene, pionira svog posla, a koji je dostupan na Youtoube kanalu brenda. Uz delikatese domaće kuhinje restorana Topčiderac i odličnu muziku, za koju su bili zaduženi profesor Nikola Rackov, primadona Branislava Podrumac i solista Ranko Jović, gosti su uživali dugo u noć.

Ovo veče možda bih mogla nazvati krunom svoje karijere, ali neću jer ja ne planiram nigde da idem. Nećete me se tako lako rešiti“, na svoj, šarmantan, način Jasna je zahvalila svima koji su bili uz nju sve ove godine.

STUDIO LEPOTE JASNA nalazi se na adresi Strahinjića bana 38, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu www.biologique-recherche-srbija.com