Hailey Bieber zna kako se postavljaju modni trendovi.

Osim što se smatra možda i najpopularnijom it devojkom današnjice, sa Justinom Bieberom je perfect match, a posebnu pažnju privukla je u osnivanjem sopstvenog beauty brenda 'Rhode' još 2022. godine. Zbog popularnosti na društvenim mrežama, viralni su postali termini kao što su 'candy cane glazed nails', 'glazed donut nails', 'strawberry girl aestetic' ili 'sugar plum fairy'.

Sada dolazi i novi - 'Espresso Lips', a reč je o bogatim, smeđim usnama sa glossy završetkom, sve u nijansi espressa. A zašto Hailey? Jer je upravo ona krajem septembra 2023. izbacila četiri nijanse popularnog 'Peptide Lip Treatment' sjaja za usne u nijansama 'Ribbon', 'Raspberry Jelly', 'Toast', i, ova o kojoj govorimo, 'Espresso'.

16412.jpg
Rhode 

16413.jpg
Rhode 

Upravo se on savršeno uklapa u trenutno aktuelnu 'Mob Wife' estetiku koja je potpuna suprotnost svemu onome što je zagovarala 2023. Reč je o 'over-the-top' estetici, upadljivoj, naglašenoj, onoj koja ističe dugačke nokte (često crvene boje), voluminoznu frizuru, smokey senku na očima, femme fatale look, mnogo nakita, bunde kao must-have i jako naglašene usne u tamnijim nijansama.

Upravo zato Haileyin espresso sjaj i više nego savršeno ulazi u kategoriju must-have proizvoda ove zime, a uz njega, potrebna vam je još olovka za usne u jednoj od smeđih nijansi, a za puniji intenzitet, pre sjaja nanesite ruž.

profimedia-0826540396.jpg
B4859 / Avalon / Profimedia 

Izvor: Storybook