ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti La Roche-Posay Mela B3 serum. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

MOROCCANOIL® PURPLE TREATMENT 25 -  NEŠTO NOVO I UZBUDLJIVO

Omiljeno Moroccanoil ulje za kosu sada je dostupno u novoj formuli za korekciju tona. Posebno formulisan za potrebe plave, posvetljene i sede kose, Moroccanoil Treatment Purple kreiran je sa ljubičastim pigmentima kako bi poboljšao hladne tonove i sprečio neželjene žute i narandžaste nijanse. Čak 95 odsto ispitanih korisnica reklo je da Moroccanoil Treatment Purple osvežava izgled pramenova nakon samo jedne aplikacije.*

Bogata, a neotežavajuća formula sa uljem argana i lanenog semena takođe pruža prednosti stilizovanja i kondicioniranja koje poznajete i volite kod legendarnog Moroccanoil Treatmenta, trenutno se upija u kosu i odmah poboljšava upravljivost, pojačava sjaj i pruža dugotrajnu glatkoću i mekoću. Profesionalna nega kose i održavanje boje u jednom proizvodu.

* Na osnovu rezultata nezavisnog testiranja korisnika sprovedenog na 75 ispitanika

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.