U maju ove godine, manekenka i preduzetnica Bella Hadid lansirala je svoj beauty brend Ôrebella. Izgovara se aura-bella, i reč je o prvom ikada bezalkoholnom parfemu na bazi esencijalnih ulja na tržištu, dvostruke formule koja ne samo da ostavlja nezaboravan miris, već i neguje kožu.

Tada je Bella predstavila tri različita mirisa: Window2Soul, cvetni miris sa notama ruže i jasmina (iako su drvenaste note zrna tonke najsnažnije); Salted Muse, mešavina morske soli i ružičastog bibera sa notama zemljanog jantara (koja odmah miriše zemljano nakon nanošenja, ali se zagreva i postaje prilično drvenasta i topla); i Blooming Fire, mešavina pačulija i bergamota koja podseća na odmor na tropskoj plaži.

Već tada je najavila da će budućnost sigurno doneti nova iznenađenja, a to se dešava sada - stigao je novi miris Nightcap.

Zaokret od tradicionalne vanile prave začinske note koje će preobraziti vaše samopouzdanje u neporecivi magnetizam. Naime, s gornjim notama đumbira, začina kardamoma i guaiacwood-a (poznatijeg kao Palo Santo), srednjim notama vanile i cistusa (bogata, topla biljka koja raste širom Mediterana) i donjim notama sandalovine i pačulija - Nightcap može da se pohvali toplom aromom koja odiše senzualnošću i mistikom.

Uz miris, dobijamo i novu zlatnu putnu torbicu za bočicu od 10 mL, tako da možete osigurati svoj dragoceni mini gde god da idete. Kao i svi ostali Ôrəbella mirisi, Nightcap je bezalkoholan, dermatološki testiran, prikladan za osetljivu kožu i formulisan sa prepoznatljivom dvofaznom formulom koja se protrese da bi se aktivirala.

"Zaista želim da ljudi osete najjedinstvenije delove sebe kada nose Ôrəbella, tako da mogu izaći na ulicu i osećati se samopouzdano i uzbuđeno", rekla je Bella Hadid.

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić