Trendseterka poznata po izvrsnom osećaju za modu koji ju je vinuo u sam vrh svetskog džet seta, osim shoppingovanja svoje slobodno vreme u velikoj meri posvećuje zdravoj ishrani i vežbanju.

Kako kaže, to je preduslov za dobar izgled ali i postizanje vitalnosti i energije koja joj je potrebna tokom čitavog dana, a posebno tokom važnih i iscrpljujućih poslovnih obaveza....

Iako je isprobala mnogobrojne fitnes treninge i metode, Olivia je sada pronašla idealnu tehniku vežbanja koja je postala njena nova opsesija- flybarre.

Sam naziv nas asocira na barre program vežbanja (popularnu vrstu vežbi inspirisanih joga balet potezima), i iako se zasniva na njemu, ipak je reč o unapređenom treningu koji se odnosi na pokrete tela koje pravite u vazduhu.

"Sve je krenulo od predloga moje drugarice koja je, znajući da praktikujem bikram jogu, predložila da se upoznam sa flybarre programom vežbanja. Prihvatila sam ideju, i sledećeg jutra sam otišla na trening. Sada mogu da se pohvalim da sam od februara meseca uradila skoro 30 uspešnih seansi," rekla je poznata blogerka.

Oduševljenost ovom metodom vežbanja Olivija nije mogla da sakrije, te nam je otkrila da je flybarre važan deo njene svakodnevnice:

"Totalno sam verna ovom programu. Mogu slobodno reći da sam potpuno zavisna od ovog načina vežbanja."

Što se tiče tehnike, najpoznatija modna blogerka ističe da je ona krajnje jednostavna. Vežbe se rade uz pomoć težine sopstvenog tela i otpora koje ono pruža prilikom vežbanja, što znači da vežbate na prirodan način i sve vreme osećate kako vam celo telo pulsira.  

U sledećem video zapisu možete pogledati kako izgleda flybarre program vežbanja....

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija