Iako se najčešće govori o njenom licu "bez osmeha", britanska dizajnerka poznata je i po svom vitkom stasu koji ne duguje samo dobrim genima, već i redovnom, svakodnevnom vežbanju.

Bivša Spajsica često je govorila o svojoj ljubavi prema vežbanju kojim započinje svaki dan, a nedavno je u jednom od intervjua otkrila šta sve tačno radi kako bi ostala u formi. Za njen naporan trening zaista je neophodna motivacija, ali ona u svaki svoj radni dan uspe uklopiti i brigu za telo.

"Svako jutro trčim skoro pet kilometara, a posle toga treniram sat vremena pod budnim okom mog trenera", izjavila je Victoria i dodala kako uz sve to stiže i da pripremi doručak za decu.

S obzirom na to da je sama sebi šefica, poznata dizajnerka i u sred dana povremeno odvoji vreme za odlazak na čas SoulCycle treninga, popularne vežbe koja je osvojila brojne poznate ličnosti, poput Beyonce i Katie Holmes, a kombinuje vožnju bicikla sa motivacinom terapijom.

Uprkos svom tom vežbanju, 43-godišnja Vicky pazi i na ishranu.

"Iako vežbam šest ili, čak, sedam dana u nedelji, pazim i na to šta jedem. Riba, povrće i voće se često nađu na mom meniju", otkrila je Victoria Beckham.

Izvor: gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/