Devojke češće od momaka planiraju pripremu za izlazak u grad, a ukoliko okupljanje prave upravo u njihovom domu potrude se da osmisle zanimljiv koncept koji će svima podići raspoloženje.

Tajna ženskog društva kojoj mnogi muškarci zavide jeste kako izgleda zajedničko spremanje za izlazak sa drugaricama, a s tim u vezi odlučili smo da vam otkrijemo neke od rituala koji prethode svakom dobrom izlasku!

Osmisli muzičku plejlistu pesama koje voli tvoje društvo

Za početak, dok drugarice još uvek nisu stigle do tebe, treba da se pozabaviš muzikom. Razmisli, koju to muziku svaka od njih voli, a potom svačiju omiljenu pesmu stavi na plejlistu kako bi se svi u tvom domu osećali lepo i gostoprimljivo. Muzika će vam dati pravo raspoloženje dok se budete spremale za žurku.

Šta obući?

Glavno pitanje koje nosi toliko neodolučnosti među ženama, a naročito ukoliko se zajedno spremaju za izlazak. Osim mišljenja vama dragih prijateljica šta vam bolje stoji, najvažnije je da poslušate sebe i odvažite se za ono što u čemu se osećate samopozdano. Klub je zabava, a vi ćete se više zabaviti ako se osećate odlično u svojoj odeći! Samo se pobrinite da ste obučeni prikladno za klub u koji idete. Ponesite cipele u kojima vam neće smetati da plešete i šetate po celu noć. Kako biste izbegli da vam se kosa i odeća osećaju na duvanski dim, birajte mesta koja imaju kvalitetnu ventilaciju.

profimedia-0094270744.jpg
New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia 

Makeup

Zbog velike verovatnoće znojenja used igranja ili zagušljivosti, predlažemo da koristite vodootpornu šminku ili sprej za fiksiranje, kao i prajmer kako biste osigurali da šminka traje duže. Odlučite se za vodootpornu maskaru i ajlajner kako biste izbegli ružne mrlje.

Koncept DIY drink

Ukoliko se spremate kod tebe uvek možeš da obraduješ prijatelje isprobavanjem novih vrsta pića. Pripremite sve za pravljenje koktela koje svako od vas može da aranžira po svom ukusu uz dodatke voća, biljaka, sirupa, začina, pojačivača ukusa. Osim što ćeš napraviti prijatnu atmosferu u svom domu, mnogi će pamtiti ovaj izlazak upravo po drugačijem i inspirativnijem konceptu.

Šta spakovati u torbicu?

Zaista ne morate da ponesete mnogo, pa spakujte samo najosnovnije – ličnu kartu, karticu ili keš, ključeve i maramice. Ukoliko ste pušač, ali vam smeta duvanski dim i želite da se vaša kosa i odeća ne osećaju na duvanski dim cigarete, operedelite se za bolju alternativu, kao što je na primer IQOS uređaj.

Pođite zajedno sa drugaricama na zabavu sa stilom. Svi će želeti da znaju vaše tajne o tome kako da u dobrom raspoloženju dođete na zabavu, ali u redu je biti misteriozan i naterati te užurbane da to sami nauče.