Ne samo zbog njihove estetike koja podiže svaki outfit na viši nivo i daje mu lični pečat, već i zbog funkcionalnosti, aksesoari su neizostavni.

Bile to mokasine, XXL torba ili beretka, detalji nam nude sijaset opcija za različito kombinovanje. Pa dok odlažemo pletene torbe za plažu, šešire i sandale, vreme je da na sunce izvučemo neke nove aksesoare. P.S. Neke od njih, poput zlatnih minđuša, prenosimo i u novu sezonu.

U nastavku otkrijte must-have dodataka za jesen 2022.

1. Kaubojke

Visoke kaubojske čizme ove su sezone postale onaj IT komad u koji se isplati uložiti, a činjenica je da svakom stilu dodaje poseban ton, i neku novu, odvažniju dimenziju. Svaki outfit čine posebnim, a već nekoliko sezona obožavaju ih i slavne dame poput Emily Ratajkowski, Belle Hadid i Kendall Jenner.

emily.jpg
Profimedia 


2. XXL tašne

Supermodeli Bella Hadid i Zhang Lina pozirale su za Balenciaga kampanju u kojoj je fokus Crush model tašne. U pitanju je moćan XXL aksesoar koja je istovremeno elegantna, luksuzna, ali i praktična. Ništa manje nisu aktuelne ni Tote Bags u koje stane baš sve što vam treba za 24-časovni plan.

bella.jpg
Profimedia 

3. Zlato + biseri

O da, zlatni nakit je naša opsesija, i nema boljeg načina da date svojoj modnoj kombinaciji dozu glamura. Novost je da se zlatne karikice nose čak i uz duks i biciklističke pantalone, a novi favorit trendseterki jeste zlatni nakit sa biserima.

nati-melnychuk-oO0JAOJhquk-unsplash.jpg
Unsplash/Nati Melnychuk 


4. Naočare sa staklima u boji

Oblika rama više nije toliko važno – sada su to stakla! Narandžasta, plava ili ružičasta, važno je da budu upadljiva i da daju živost svakom jesenjem stajlingu.

FARMERKE ŠIROKIH NOGAVICA OBELEŽIĆE JESEN 2022: Evo kako da ih stilizujete poput omiljenih influenserki na Instagramu
Profimedia 

5. Bolje alternative pušenju cigareta

Za one koji puše cigarete i ne žele da se odreknu nikotina i prestanu da puše, rešenje je prelazak na bolje alternative koje zagrevaju a ne sagorevaju duvan. Jedna od takvih boljih alternativa je IQOS - uređaj za zagrevanje duvana koji može biti elegantan modni detalj ženama od stila. Dolazi u različitim bojama od bele, do zlatne i vatrenocrvene, uklapajući se u svaki outfit, a u ponudi su i dezenirane maske za punjač koje ga čine dodatno atraktivnim.

iqos.jpg
iqos 

IQOS je revolucionaran način za uživanje u duvanu za odrasle pušače koji žele da nastave da puše. U pitanju je zdravija alternativa uz koju ima manje štetnih materija, pre svega jer IQOS zagreva duvan umesto da ga sagoreva. Iz istog razloga,uz IQOS nema vatre, dima i pepela. Ipak, treba imati u vidu da ni ovakvi proizvodi nisu bez rizika, jer oslobađaju nikotin koji izaziva zavisnost.