Sastojci:
225 grama sušene testenine
500 ml pilećeg bujona
4 češnja beog luka
30 grama putera
20 grama narendanog parmezana
1 limun
nekoliko listića svežeg bosiljka
so i biber po želji
Priprema:
1. U većem loncu otopite puter i na njemu kratko propržite sitno naseckani beli luk. Dodajte so i biber po želji.
2. U lonac ulijte pileći bujon. Iscedite sok jednog limuna i dodajte narendanu koricu.
3. Ubacite testeninu, sve dobro promešajte, poklopite i pustite da se kuva na umerenoj temperaturi oko 10 minuta.
4. Na kraju kuvanja umešajte narendani parmezan i nekoliko listića bosiljka.
Prijatno!
Izvor: stil.rs/punkufer.hr
Provedite vikend u Muzeju savremene umetnosti: Očekuje vas besplatan ulaz i vođenje izložbe o Mileni Pavlović Barili
Make-up trik sa olovkom za oči koji će ih vizuelno istaći: Isprobajte 'sandwich' tehniku
Meghan Markle i princ Harry već su proslavili Valentine's Day: Kako je izgledao njihov "triple-date" u Kanadi?
Ljubavni horoskop za 14. februar: Otkrijte koji znakovi će za Dan zaljubljenih sijati najsjajnije
Obuća u ovoj boji preuzima tron: Saznajte koju nijansu dizajneri predlažu umesto crne za proleće 2025.