Sastojci:
225 grama sušene testenine
500 ml pilećeg bujona
4 češnja beog luka
30 grama putera
20 grama narendanog parmezana
1 limun
nekoliko listića svežeg bosiljka
so i biber po želji
Priprema:
1. U većem loncu otopite puter i na njemu kratko propržite sitno naseckani beli luk. Dodajte so i biber po želji.
2. U lonac ulijte pileći bujon. Iscedite sok jednog limuna i dodajte narendanu koricu.
3. Ubacite testeninu, sve dobro promešajte, poklopite i pustite da se kuva na umerenoj temperaturi oko 10 minuta.
4. Na kraju kuvanja umešajte narendani parmezan i nekoliko listića bosiljka.
Prijatno!
Izvor: stil.rs/punkufer.hr
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti