Sastojci za 4 osobe:
250 grama sveže testenine za lazanje
600 ml sosa od paradajza; 300 grama mocarele ili drugog sira
25 grama rendanog sira (parmezan)
1 čen belog luka
malo maslinovog ulja
malo soli, bosiljka, bibera
Priprema:Sipajte u šerpicu malo maslinovog ulja pa u njega dodajte ceo čen belog luka. Pustite da se malo krčka, pa dodajte svež bosiljak i paradajz sos. Kuvajte oko 15 minuta.
Kada se sos spremi skloniti ga sa ringle. Na ringlu staviti tiganj i u njega kašikom za supu sipati gotov sos, a onda dva lista testa za lazanje, a zatim oba sira. Nastaviti slagati tim redom dok ne potrošite sav materijal. Poklopiti i kuvati 15 minuta.
Izvor: stil.kurir.rs
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti