Nakon što su pobedili na 72. Sanremo festivalu, Mahmood i Blanco će sutra, u finalu Evrovizije sa pesmom „Brividi“ predstaviti Italiju. Originalna numera na striming servisima već broji preko stotinu miliona slušanja, a oni danas, uoči evrovizijskog finala predstavljaju i remix na kome je radio najpoznatiji italijanski elektronski trio na svetu – MEDUZA.

Nakon što su radili sa izvođačima kao što su Florence + The Machine, koji su danas predstavili novi album, te Ed Sheeranom, MEDUZA trio je uradio remix za pesmu „Brividi“ – pesmu koja je u kratkom roku osvojila svet, a u Italiji ponela titulu najstrimovanije pesme u jednom danu.

„Brividi“ su napisali Mahmood i Blanco, a za muziku i produkciju zaslužan je Michelangelo. U pitanju je balada sa modernim osvrtom koja govori o dva drugačija, ali skladna viđenja ljubavi i bojazni o sopstvenim greškama u njoj. Ovakve dve priče oslikane su i u spotu snimljenim u Amsterdamu, za koji je zadužen bio Attilio Cusani.

Prisustvo na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije na kratko je prekinulo turneju na kojoj je Mahmood trenutno, a koja je počela u Parizu i nastavila se u drugim evropskim gradovima, da bi bila finalizovana u Italiji nakon aktuelnog muzičkog takmičenja. Bez pauze, Mahmood će produžiti i u „Ghettolimpo“ letnju turneju koja počinje 7. jula i održavaće se na velikim festivalima i nekim od najzapaženijih lokacija u Italiji.

Izdanje „Brividi (MEDUZA Remix)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MahmoodBlancoBrividiMeduzaRemix.