Konstrakta je nastupila u finalu Evrovizije, a pored Srbije, bodrila ju je cela Evropa.

Pod rednim brojem 24, umetnica je nastupila pred sam kraj takmičarskog dela, sa sledećim zemljama: Češka, Rumunija, Portugal, Finska, Švajcarska, Francuska, Norveška, Jermenija, Italija, Španija, Holandija, Ukrajina, Nemačka, Litvanija, Azerbejdžan, Belgija, Grčka, Island, Moldavija, Švedska, Australija, Engleska, Poljska, Estonija. 

Konstrakta nastupila u finalu pod rednim brojem 24.
Profimedia 

Umetnica je skočila na 6. mesto na svetskim kladionicama po šansama za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, što predstavlja njen do sada najuspešniji plasman, a nakon prvog nastupa je bila prva u trendingu sa najvećim brojem pregleda na Youtubu.

Takođe, podršku Konstrakti pružio je i Novak Đoković koji je na svom Instagramu pozvao ceo svet da glasa za nju.

Konstraktu podržao i Novak Đoković.
Instagram / djokernole 

Nastup je izgledao isto kao i na drugoj polufinalnoj večeri, a Konstrakta je ponovo nosila kostim koji je za nju osmislila i napravila kostimografkinja Ivana Kesić.

''Što se tiče kostima za polufinalno i finalno veče, oni su nadgradnja kostima sa 'Pesme za Evroviziju'. Polazna tačka je ista, a ozbiljniji kroj i bolji materijal čine sve produkciono kvalitetnijim. Uz dogovor sa Konstraktom, uradila sam dizajn, a tim krojača je to savršeno izradio. Kožne pojaseve nam je po mom nacrtu napravio The Manual Co, iz komšiluka su nam stigle startas patike i borosane, dok je za nakit bio zadužen brend Fckng Lion. Takođe, tu su i makeup artistkinja Irena Miletić i frizer Danilo Mataruga'' rekla je Ivana za Elle.

Konstrakta prva u trendingu u Srbiji.
Profimedia 

Na samom početku finalne večeri Evrovizije, Konstrakta je izašla na binu sa zastavom naše zemlje, a njen hod propraćen je ovacijama i gromoglasnim aplauzom.