Nakon prošlonedeljnog vikend matinée-a koji se produžio više nego što bismo hteli da priznamo, ovog vikenda planiramo umereniji tempo. Šetnju krećemo skrolovanjem streaming platformi, ali božićnih duh u gradu ne planiramo da propustimo...

Poslednjih meseci nismo mogli s pažnjom da se posvetimo jednoj od omiljenih aktivnosti – gledanju mini serija, te smo teška srca gledali kadrove Sicilije, replike čuvene Jennifer Coolidge i modne kombinacije Meghann Fahy (omiljene nam devojke iz The Bold Type,) i sada smo odlučili da ispravimo ovu grešku i pogledamo drugu sezonu serije TheWhite Lotus... (već smo na pola i ne žalimo za satima provedenih uz laptop na odmoru).

profimedia-0628339535.jpg
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Kako je ove zime Beograd nenadano postao domaćin mnoštva Christmas marketa, neke smo nažalost propustili, te kako smo čuli da se u okviru Zimske bajke Beograda na vodi, u Cineplexxu ovog vikenda prikazuju božićni filmovi. Nemamo više dilemu koju promenadu treba posetiti ovog vikenda!

alessia-c_jpg-cGNVTBcP7vY-unsplash.jpg
Unsplash/Alessia C 

I za one neumorne, i ovog vikenda Beograd ne spava, te je predlog za završetak praznične nedelje (8. januara) u Zappa bazi uz Frku i Foxa.

oscar-keys-ojVMh1QTVGY-unsplash.jpg
Unsplash/Oscar Keys 

  Do sledeće vikend šetnje...