''U svojim dvadesetima bila sam zaista izgubljena i u dubokoj depresiji. Borila sam se s zavisnošću, pušila sam 20 cigareta dnevno i imala nisko samopouzdanje. Konstantno sam pokušavala da pobegnem od svega toga kroz te neke hedonističke puteve. Ali s vremena na vreme išla sam na zdravstvene retreatove i osetila bih kako se magla tuge diže'', ispričala je početak svog puta Roxie Nafousi, influenserka i autorka aktualnog self-help bestsellera o moći manifestovanja za Rose Inc. 

Njena knjiga ''Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life'' je od objave u januaru 2022. došla na top liste bestsellera pa je mnogi nazivaju ''Tajnom'' (koja je od 2006. prodana u oko 35 miliona primeraka) nove generacije, a među čitateljkama je i slavna Bella Hadid. 

U poslednjih nekoliko godina potražnja za self-help sadržajima je dodatno porasla, te britanski Vogue prenosi da se predviđa da će tržište za samopomoć do 2025. vredeti oko 14 milijardi dolara.

Knjiga ''Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life'' poučava moć manifestovanja koje Roxie smatra proaktivnim alatom za postizanje ciljeva i načina da se život iskusi na pozitivniji način, ne samo o privlačenju pozitivnih stvari u život već i o navigiranju kroz izazove.

''Dopušta vam da prolazite kroz uspone i padove života s lakoćom – neće sve uvek biti bajno, ali kad naučite da manifestujete, naći ćete način da nastavite dalje i ne skrenete s puta'', tvrdi Roxie Nafousi te u svojoj knjizi nudi 7 koraka kako to postići – od ''Budite jasni u svojoj viziji'', preko ''Pretvorite zavist u inspiraciju'' do ''Verujte u svemir''.

Knjiga je, prema autorkinim rečima, namenjena svima: ''Otkrila sam manifestovanje kad sam dotakla dno i dalo mi je neverovatnu nadu'', a još bolje vesti su da je upravo početkom 2023. izašao i drugi deo pod nazivom ''Manifest: Dive Deeper'', i to za sve one koji su savladali osnove.