Iako ne volimo drugoročne planove, raspored ovog vikenda je zakazan kroz kalendar mnogo unapred kada je Tijana T najavila žurku u Drugstoru i kada smo videli datume FEST-a te odmah bukirali PostFEST-um (pokrećemo peticiju da FEST traje barem mesec dana)...

Petak nije naš odabrani dan za klabing, ali ovaj petak smo dugo isčekivali i ne planiramo da propustimo ženski duo za misketom, Tijanu T koja dovodi koleginicu italijanku Adiel u Drugstore i, kako kaže, planiraju da ispletu jednu beogradsku noć za pamćenje (karte su još uvek dostupne).

Poučeni višegodišnjim iskustvom da nećemo stići da pogledamo sva sjajna kinematografska ostvaranja za vreme trajanja FEST-a, ovog puta smo odmah napravili raspored u kalendaru i za PostFEST-um. Subotu smo rezervisali za francusku dramu pod nazivom “Više nego ikad” (Plus que jamais) koja govori o ljubavi, nepredvidivosti života, smrti i pronalaženju novog puta..(mi smo već spremili maramice).

Nedelja je naš rezervisani guilty pleasure dan, te se ove nedelje upućujemo u Puter bistro gde se ovog vikenda ispraća zima i fondue sezona... Ovde vas očekuje i odlična selekcija belih vina i šampanjca, što obezbeđuje nedeljni brunch za sva čula!

Do sledeće vikend šetnje...