Pred nama je the vikend! Ni sami nismo sigurni kada je pre stigao, ali sada već u euforiji završavamo ovogodišnji kalendar i spremamo želje za nedelju u ponoć. Ovaj vikend koristimo da napravimo još jedan krug po novogodišnjim marketima, posetimo bazare domaćih umetnika i kompletiramo poklone za naše najbliže.

Let it snow, let it glow, let it shine moto je ovogodišnjeg Streetfood festivala na Vračaru koji se otvara ovog petka i traje do nedelje. Organizatori obećavaju tri dana vrhunskih streetfood specijaliteta, a tu su i omiljene zimske poslastice, uz muzičku pratnju i kuvano vino. Lokacija dobro poznata: plato kod Kalenić pijace.

U subotu u Kuli Cetinjskoj se održava prednovogodišnje Bazarenje koje okuplja lokalne umetnike i dizajnere, a gde ćete imati priliku da kupite jedinstvene proizvode i budete najoriginalniji Secert Santa u društvu! Bazarenje traje jedan, u subotu od 16h do 20h, rezervišite ovaj termin da ne bude da vam nismo rekli... Vidimo se u Cetinjskoj!

Ovu nedelju smo rezevisali za umetnost i zato idemo do Galerije FLU gde se održava Art market u organizaciji studenata likovne akademije. Pored prodajne izložbe, za vreme tajanja marketa vas očekuju razne radionice gde ćete i vi moći da se oprobate kao slikari i dizajeri, a u nedelju je organizovan Mistery Box gde i vi možete osvojiti zanimljive nagrade (znamo ceo vikend ste kupovali poklone, red je da i vas neko obraduje).

 Do sledeće vikend šetnje...