Sada kada se Barbiemanija već privela kraju, a Oskari su podeljeni, Margot Robbie polako izlazi iz lika za koji slobodno možemo reći da joj je obeležio karijeru. Ipak, sada je čeka još jedan ogromni poduhvat.

Nakon lika najomiljenije lutke, Margot ulazi u svet jedne od najuspešnijih igrica svih vremena - The Sims. Svi koji su se bar jednom susreli s njom, znaju da sati provedeni za ekranom prolaze kao minute, a od kada je prvi put izašla 2000. godine do danas, izašlo je nekoliko nastavaka i dodataka kako bi svakom korisniku pružili posebno iskustvo igranja. Ukratko, igrači igraju avatare, nazvane Simsima, koji imaju različite osobnosti, poslove, želje, ciljeve i prohteve, a na nama je voditi ih kroz svakodnevne obaveze.

Nakon što je Margot, osim što je glumila Barbie, uz Gretu Gerwig učestvovala i u produkciji filma, to će sada ponoviti i u adaptaciji ove  igrice uz pomoć svoje LuckyChap produkcijske kompanije.

Ne zna se ko će glumiti popularne Simse, kao ni ko će sve učestvovati u projektu. Takođe je nepoznato i ime kao kao i radnja filma. Ipak, zna se da će film režirati Kate Herron (režirala je i prvu sezonu Marvelove serije Loki) koja će u saradnji s Briony Redman napisati i scenario. U proces će biti uključena i kompanija Electronic Arts koja je i objavila sve delove igrice.

Čini se da Margot doista započela svoju eru, a uz film o Simsima, javnost ne može da dočeka ni ponovni susret s Ryanom Goslingom, ovoga puta u prequelu filma 'Ocean’s Eleven' iz 2001. godine gde će ponovno igrati glavnu ulogu.

Izvor: https://storybook.hr/