Više nego inače, ovog vikenda nam je posebno potrebno da se isključimo... da ne klikćemo, da ne skrolujemo, da dišemo duboko, gledamo procvetali Beograd i upijamo sunčeve zrake. Naš scenario podrazumeva omiljenu knjigu, sveže cveće u fazi i šolju kafe bez šećera, a zatim malo plesa, umetnosti i nekoliko čaša izabranog pića (nećemo brojati čaše, krenite sa nama).

Ukoliko vam treba da se dobro izđuskate, ovog KC GRAD je ovog petka prava adresa za vas! DJ trojac Cosmicg, Criso i Nemax su imena koja garantuju dobar provod, a kada udruže snage ne očekujemo ništa manje od spektakla! Ako nemate strpljenja za stajanje u redu, požurite u KC GRAD večeras.

Pored kala, zumbula i lala na pločnicima Beograda, naši omiljeni vesnici proleća jesu – marketi! Ove subote Čumić Design District organizuje prolećni market na kom će umetnici i dizajneri predstaviti svoje nove kreacije i rukotvorine, a sve uz pratnju dobrog zvuka i kvalitetnog pića. Dođite u Čumić da zvanično otvorimo sezonu marketa pod vedrim nebom!

Ime koje ste sigurno čuli u Dragstoru, baru April ili Dimu, Zanzi se večeras premešta u Gastrošor,i to u jedan od naši omiljenih lokala 8bar. Od žanrova možete očekivati house, garage, psy, trance, a kako bi uživala sva čula prepručujemo i Ruby Tuesday.

Do sledeće vikend šetnje...