Više ne gledamo kalendar jer nam je subjektivni osećaj da nas bude vrela letnja jutra, a uspavljuju jesenje kišne noći. Bilo kako bilo, mi smo odlučili da kraj ovog meseca otplešemo! U petak je prvi letnji Apgrade u Barutani, Đuričko je doleteo da nam svira, a u nedelju se pomeramo ka reci jer se otvara sezona kultnog matinea... Plan je jednostavan - vikend je za provod, zato krenite sa nama.

Dakle, petak, Barutana, Apgrade, gde nas čeka Adiel, italijanska umetnica koja godinama ostavlja neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike, rame uz rame sa našom Elle Style Award dobitnicom za muziku - Tijanom T, i jedna besprekorna tehno sekcija koju će održati Regen. P.S. Adiel je poznata po legendarnim osmočasnovnim setovima... nadamo se da volite letnja svitanja.

Istina je, išli bismo da čujemo i vidimo Đurička šta god da on radi, a ovog vikenda svira za nas sa svojim bendom „Džoni midnajt trio“ (i malo je reći da smo oduševljeni). Bend je nastao 2021. godine, a sada je postao ozbiljan muzički poduhvat, “Džoni midnajt trio“ prvi put nastupa u Beogradu, te kako kaže Nikola Đurićko. Dođite da budete deo istorije! Vidimo se u subotu u BitefArt Caffe-u.

Kao što smo najavili u nedelju nastavljimo muzičke aktivnosti, te se spuštamo do Gastrošora gde se ove nedelje počinje sezona kultnih matinea (da, nezaboravne večeri iz Kulta su se sada preselile u baštu Umamia). Kultni Matinée održavaće se svake nedelje u Umami-u počevši od 30. juna sa startom od 18h, a prvu žurku otvaraju dobro poznata lica, rezidenti Ilija Đoković, Fikol, Nemax i Pao Pausto. P.S. možda najbolje da odmah prijavite working from home ponedeljak.

 Do sledeće vikend šetnje...