Obučena u svilu od glave do pete, zanosna Britanka pojavila se pre nekoliko večeri na lansiranju kampanje za novi ruž, brenda Bare Minerals, čije je zaštitno lice.

Crne pantalone širokih nogavica i visokog pojasa bile su sinonim elegancije, a crni top koji se nazirao ispod transparentne rolke činio je odličan spoj sa pantalonama.

Svila, te kombinacija crne i svetlo bež, ali i oversized kroj doprineli su da stajling koji je Rosie ponela ostavi glamurozan i maksimalno upečatljiv utisak.

I upravo je oversized kroj, koji je i dalje jedna od omiljenih dizjanerskih formi, zaslužan za tu odvažnost po pitanju izbora ovog fenomenalnog stajlinga.

Naime, da se Rosienije poslužila vrlo jednostavnim, ali vrlo efektnim trikom, ova kombinacija uopšte ne bi izgledala dobro u meri u kojoj izgleda.

(Hodajuća inspiracija: 10 izdanja Rosie Huntington-Whiteley potvrdili da je ona ŽENA SA NAJBOLJIM OFF-DUTY STILOM)

"Trik" koji je glumica izvela jeste zapravo samo jedan potez - prednji deo svilene bluze i to ne kompletan, već samo središnji, upasala je u pantalone, tako je istakla pojas pantalona, a silueta je dobila na fluidnosti.

Da bluza nije bila upasana, čitav stajling bi izgledao prilično nezanimljivo, a ovako je u samo jednom potezu čitav izgled praktično transformisan.

Ovaj trik može se primeniti i na kombinaciji oversized džempera i farmerica, što trendseterke vrlo često rade u poslednje vreme, jer izgleda zaista vrlo, vrlo dobro.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/