Gagin trener, Harley Pasternak, otkrio je sve tajne kojih se pevačica lako drži i uz pomoć kojih je svoju liniju dovela do savršenstva.

Januar je uvek bio posebno aktuelan mesec za teme kao što su dijeta, nova linija, bolje zdravlje i sve ono što proizilazi iz brojnih sličnih novogodišnjih odluka kojih se obično pokušavamo držati, barem na početku godine.

(10 ukusnih namirnica koje podstiču mršavljenje)

A jedna od njih je i Lady Gaga, slavna 32-godišnja pevačica i odnedavno vrlo uspešna glumica, koja se poslednjih godina ne pomera od svog trenera, inače jako poznatog trenera slavnih, 44-godišnjeg Harleya Pasternaka, a koji je samo za nju napravio odličan plan vežbanja i osmislio dijetu koja je postala veliki hit u svetuslavnih.

(10 stvari koje niste znali o filmu STAR IS BORN)

Ne čudi da je svoju dijetu pritom predložio i pevačici, a tu zapravo nije reč o tipičnoj dijeti sa ciljem brzog mršavljenja, već načinu života u stilu koji se može savršeno uklopiti u svakodnevicu.

Opširnije o tajni sjajne figure glumice i pevačice pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/