Zapravo, mora ipak nešto da uradi: da se obuče, ali samo to: da se obuče.

Njene modne kombinacije pomno se promatraju i kopiraju naravno, ali i kritikuju - kad god se za to ukaže prilika.

Ovoga puta modnu kombinaciju koja je izazvala opštu pometnju, Melanija je prošetala na završnoj utakmici nacionalnog fudbalskog prvenstva u Nju Orleansu, kojoj je prisustvovala  u društvu supruga Donalda Trumpa.

Naime, prva dama Amerike pojavila se, kako su određeni modni mediji preneli u all-black kombinaciji, dok su drugi njen outfit opisali kao nepopularan spoj crne i teget nijanse.

I ispostavlja se da su obe vesti bile tačne.

Na praktično svim fotografijama lakiran kožni kaput izgleda kao da je teget boje, dok sama modna kuća (u pitanju je australijski modni brend Scanlan Theodore) tvrdi da je ovaj kaput to jest trenč mantil, proizveden isključivo u dve varijante: braon i crnoj boji.

Takođe, na sajtu modnog brenda mantil je opisan kao kožni, dok se modni eksperti mogu zakleti da je u pitanju najobičniji pvc materijal.

Nismo sigurni ko je od ove dve strane u pravu, ali po ceni od 1.800 dolara mogli bismo reći da je u pitanju jedan i te kako dobar modni komad, a sudeći po Melanijom stajlingu i efektu koji je izazvala možda i više od toga.