Postoji toliko razloga zbog kojih obožavamo Beyonce. Moćan glas, spektakularni koncerti i spotovi, karijera koja nije građena na skandalima (ovde ćemo izuzeti album Lemonade)... i naravno nenadmašna modna izdanja.

Jedna od najnagrađivanijih pevačica u istoriji rado nosi najveće svetske brendove, međutim, jedan posebno favorizuje. U pitanju je britanska dizajnerka Alessandra Rich, iz čijih outfita Beyonce ne izlazi.

''Uvek mi je san da vidim Beyonce u svojim kreacijama. Ona predstavlja sve što želim da žena koja nosi moj brend bude: jaka, samopouzdana i moćna'', rekla je dizajnerka prema kojoj simpatije gaji i Kate Middleton.

Sve je počelo prošle godine kada je Beyonce ponela kostim od tvida upotpunjen kristalnim dugmadima, sa potpisom ovog brenda. Kako bi mu dala svoju dozu ekscentričnosti, spojila ga je sa kristalnim naočarima, lancem i chic pink potpeticama.

Za Dan zaljubljenih, Beyonce je želela da izgleda posebno seksipilno za večeru sa svojim suprugom Jay Z-em. To je prepoznala i Alessandra Rich, te je za nju osmislila crvenu kožnu suknju s kaišem, kao i potpetice i torbu u istoj vatrenoj boji.

Poslednje modno izdanje u nizu Beyonce je na svoj Instagram okačila juče. Za stil se pobrinula Zerina Akers, stilistkinja i kostimografkinjaa za stav Queen B, koja pozira vrlo odvažno. Štepani teksas komplet dizajnirala je, sad već možete da pogodite, Alessandra Rich, znajući da niko ne može bolje od Beyonce da oživi stil osamdesetih i vrati denim trend na velika vrata.

Koji stajling vam se najviše dopada?