2018. bila je godina u kojoj su zvezde želele da pokažu koliko dobro poznaju modu. 

Poznate glumice i planetarno popularne pevačice utkrivale su se u želji da ostvare dramatične lookove u kojima će se istaći, a dobro je poznato da je to put kojim treba obazrivo ići.

Mnoge od mlađih IT devojaka pokušale su sa edgy momentima na crvenom tepihu, a tako nešto polazi za rukom uglavnom jedino Rihanni. 

Nažalost, bili smo svedoci neugodnih modnih odabira dama koje su nas do sada gotovo uvek radovale stilski dobrim kombinacijama.

Iako je ovo bila godina u kojoj je u ciklusima fantatično uspevala da iznese dvodelna odela, na dodeli VMA nagrada Blake Lively je začudila sa potpuno bizarnim belim stajlingom.

Ukoliko vam kažemo da je i Amal Clooney pogrešila, i to na Met Gali, shvatićete da ipak nema bezgrešnih.

Chloë Grace Moretz obukla se neskladno više od jednog puta, noseći komade koji nikako ne priliče njenim godinama, a neke od glumica koje važe za zgodne i u pedesetim, pokvarile su utisak noseći na crvenom tepihu haljine od materijala koji ne bi trebalo da se nose ni u jednoj prilici.

U galeriji pogledajte 12 najlošijih svečanih odevnih kombinacija za 2018. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Uprkos mnogobrojnim stilistima, nisu sva ovogodišnja pojavljivanja javnih ličnosti bila sjajna. Čuvena imena, poput Salme Hayek, Blake Lively, pa čak i Cate Blanchett neke su od zvezda koje su nas u ovoj godini iznenadile poprilično lošim stilom.