Prošle nedelje saznali smo kako reper Drake obožava Hermes torbe i ne samo to nego da je već počeo da prikuplja luksuzne modele francuske kuće koje čuva za svoju buduću suprugu, koja god ona bila. 

"Mislim da danas mali broj modnih komada i aksesoara ima takvu vrednost i priču kao što imaju čuvene Hermes torbe. Zato sam nekako spontano krenuo da pravim sopstvenu kolekciju torbi koje bi jednog dana poklonio svojoj izabranici," izjavio je Drake.

Hm, čudno? Možda da, možda ne, ali i sam Drake je potvrdio kolika je moć Hermes modela, posebno najslavnije Birkinke koja se nalazi u garderoberu skoro svake holivudske dive, a za koju i dalje postoji lista čekanja.

Catherine Zeta Jones sa svojom omiljenom Birkinkom (foto: Profimedia)

Srećom po sve one koji još uvek čekaju u redu za svoju Birkinku, sledeće nedelje poznata aukcijska kuća Christie's staviće na aukciju nekoliko selektovanih torbi ove francuske kuće ali i čuvene modele Chanela, Louis Vuittona i ostalih jakih kuća.

Pogledajte u nastavku 5 najupečatljivijih modela Hermesa koje će biti na prodaji:

Hermes Himalaya Niloticus od kroko beličaste mat kože iz 2011 (procenjena vrednost 65.000 do 85.000 američkih dolara)     

foto: Promo

Hermes HVeau Doblis Birkin od narandžaste prevrnute kože iz 2006 (procenjena vrednost 7.000 do 9.000 američkih dolara) 

foto: Promo

Limitirana Hermes Birkinka Berenia & Toile sa zlatnim katancem iz 2002 (procenjena vrednost 6.000 do 8.000 američkih dolara)

foto: Promo

Hermes Niloticus od kroko crvene polumat kože sa kristalnim, dijamantskim zatvaračem iz 2005 (procenjena vrednost 70.000 do 90.000 dolara)

foto: Promo

Limitirana Hermes torba iz kolekcije Veronese od aligator kože Constance 18 sa kaišem od guštera iz 2015 (procenjuje se na 20.000 do 25.000 dolara)