Iako su s jedan od najomraženijih komada modnih stručnjaka, ove godine helanke se vraćaju na modnu scenu, podsećajući na svoju svestranu i udobnu prirodu.

Isprva kreirane za trening, ove rastegljive pantalone davno su izašle van granica teretane i postale fashion komad sa ulica. Ipak, ne postoji mnogo komada koje možete kombinovati sa njima, a da dobijete chic outfit. Zbog toga je važno da sledite određena modna pravila - da uz njih ne nosite usku majicu ili top (jer su helanke dovoljno uske), da zaboravite na prevaziđene tunike i da ih ne nosite uz potpetice, jer bi vas sva tri navedena izbora dovela do granice neukusa.

Kakva god da je vaša silueta, helanke će vam dobro pristajati. 

Evo 6 načina da ih kombinujete kao stylish devojke s Instagrama.

1. Helanke + oversize košulja

Bela košulja na kopčanje je vanvremenska, a ona širokog kroja daje moderan izgled helankama.

2. Helanke + štepana jakna

Dva trenda sezone su tu: helanka i štepana jakna u savršenoj proporciji. Pogledajte novu H&M kolekciju i kreirajte identičan outfit za jesen!

3. Helanke + blejzer

Do sada ste već zaključili da helanke nosimo uz široke i duge krojeve kako ne bi izgledale jeftino. Taj niz nastavlja se i casual sakoom - idealan outfit za poslovni sastanak.

4. Helanka + pleteni džemper

Kako da budete stilizovani i kod kuće, i u gradu? Navucite veliki džemper i omiljene helanke.

5. Helanke + trench mantil

Trench će svaku modnu kombinaciju podići na viši nivo. Samo se pobrinete da bude kvalitetan. P.S. Odlučite se za jesenje boje: bež, braon, maslinasto zelenu.

6. Helanke + duks sa printom

Ne bilo kakav duks već onaj sa printom - da li će to biti slika ili natpis - odaberite sami i uživajte u svom sportsko-elegantnom izdanju.