Ukoliko vam se na početku sezone čini da nemate šta da obučete i obujete, znajte - niste jedini.

Gobalna epidemija nas je naučila da udobnost praktikujemo i van zidova doma, a kako bismo ostali u korak sa trendovima ovog proleća su za fashion approved stylinge dovoljne samo mokasine.

Čuvene mokasine, nepravedno su dugo čekale da ponovo dobiju svojih pet minuta, i zato im sada poklanjamo mnogo više, a u ovoj misiji naročito prednjače poznate domaće influenserke.

Pregledali smo profile neke od onih koje najčešće pratimo i pokušali da pronađemo inspiraciju za sledeći šoping cipela za proleće! Uspeli smo da odagnamo njihove favorite među modelima mokasina koje kombinuju uz bezbroj prolećnih outfita.

Mima Zečević

Minimalističke mokasine čistih i glatkih linija prirodno se dopadaju onima sa sofisticiranom pristupom modi. Influenserka Mima Zečević nosi model sa zlatnim detaljima uspešno koji podižu baš svaku kombinaciju, a savršeno razbijaju i monotoniju strogih poslovnih outfita.

Dunja Jovanić

Iako se na polici jedne od naših najuspešnijih influenserki mogu pronaći brojni modeli mokasina, izgleda da od klasike ne odstupa. Zahvaljujući Pradi, danas gotovo da ne postoji poznata zaljubljenica u modu koja u svoju kolekciju nije uvrstila par grunge mokasina ovog brenda.

Mina Milutinović

Chanel mokasine broj jedan su izbor za svakodnevne outfite naše poznate manekenke Mine Milutinović. Sinonim su za elegantan, sveden i sofisticiran stil koji prati svetske trendove sa piste. Kombinacija glatke kože i proštepanih detalja, kao i zlatni logo Chanela čine ih neodoljivim modelom fashionista.

Sofija Milošević

Da se naša manekenka Sofija Milošević se u potpunosti priklanja timu Chanel mokasina dokazuju brojni outfiti na njenom Instagram profilu. Ona uživa u vrlina slobodi kombinovanja mokasina sa mnogobrojnim komadima iz ormana.

Aleksadra Bojović

Domaća poznata trendseterka Aleksadra Bojović se priključuje favorizovanju Chanel modela, a pored  dizajna prva je na listi koja bira i modele u svetlijim bojama. Za elegantan outfit sa dozom ležernosti, kakvim odiše voljeni francuski stil, pravi odličan balans uz odabir mokasina od prevrnute kože i u bež boji.

Jovana Sretenović

Bonjour JR, predstavnica pariškog šika u Beogradu, ovog proleća rado nosi mokasine, a prednost daje lakovanim modelima. Upravo je lakovana obuća jedan od komada koji unosi dašak escentričnosti u dnevni stil odevanja, a influenserka Jovana Sretenović je svakako jedna od onih koja mu rado pribegava.

Svetlana Bjelan

Trenutno jedna od angažovanijih domaćih modela, Svetlana Bjelan u fokus obuće za proleće stavlja modele u zemljanim tonovima. Kožne krem i svetlosive mokasine od prevrnute kože s lakoćom kombinuje uz svakodnevne casual outfite.