Slingback cipele apsolutne su gospodarice 2022. godine, a neodoljivi modeli neprestano pune police omiljenih high-street radnji.

Međutim, u moru najrazličitijih modela izdvojile su se jedne koje su osvojile srca brojnih dama. U pitanju su Zara cipele koje su dovoljno upečatljive da podignu i najjednostavnije outfite, te nimalo ne čudi što su prisutne u ormanima it devojaka.

Cipele s otvorenom petom (slingback) i cirkoni su posebno popularni tokom toplijih meseci, međutim ovaj Zara model napravio je korak dalje i u jednu cipelu spojile sve što sluti na leto: vibrantna boja, cirkoni i kaišićioko noge.

Zara cipele sa cirkonima i kaiščićima su trend leta.
Zara 

Ovo je model koji ćemo zasigurno često viđati ove sezone na svakom koraku, a mnoge trendseterke je osvojio modelima koji dolaze u tri boje: tirkizno plavoj, intenzivno žutoj i klasičnoj srebrnoj.

Bez obzira na boju, ova sandala se idealno kombinuje uz sve dnevne kombinacije strogih sakoa i pantalona, a jednako dobro izgleda i uz večernje kratke haljine.

Slingback Zara cipele dovoljno su upečatljive da će promeniti svaki autfit.
Zara 

Potpetica visine 9 centimetara nije toliko zahtevna za hodanje, a sve zahvaljujući elegantnom kaišiću koji se veže oko zgloba i paralelno stabilizuje celu cipelu i bez problema omogućava hodanje, ali i plesanje.

Ukoliko ste u potrazi za idealnom cipelom za sve prilike, checkirajte ovaj Zara model koji će vam uneti pravo letnje osveženje i savršenu dozu kolorita u bilo koju kombinaciju.

Slingback model cipela garantuje udobnost.
Zara