Ukoliko kao i mi često proveravate Zara sajt, onda vas zasigurno možemo nazvati pravim šopingoličarom.

Iako se ubeđujemo činjenicom da je to sastavni deo našeg posla i da je lakše biti u toku sa aktuelnim kolekcijama u Zari ako odvojimo malo vremena za redovno refreshovanje novosti, istina je da smo postali malo opsednuti.

Ipak, izbegavamo da sumanuto trošimo novac na komade koji prate najnovije trendove, već ukoliko se odlučimo na potencijalnu kupovinu dobro razmislimo da li se određeni komad uklapa u naš stil.

Samo neka od pitanja koja postavljamo sebi su: "Da li vredi? Da li mi zaista treba? Kombinuje li se sa komadima koje već posedujem?". Ako je sve štiklirano, kupovina je dopuštena.

Zara već nekoliko sezona nudi pristupačne verzije dizajnerskih komada, zbog čega je postala high-street brend broj 1 u svetu.

Dakle, šta ćemo ovog leta nositi iz Zare? Trenutno nas privlači paleta neutralnih boja - bež, svetle bele, zemljane nijanse i, naravno, najskuplja nijansa od svih: crna. Izrada je takođe ključna komponenta u Zarinoj premium estetici. Pored neutralnih nijansi, vez uvek izgleda vrhunski i odiše pomalo francuskim stilom koji je neprikosnoven na modnoj sceni.

Primetićete da je lista skoro u potpunosti lišena dezena. Umesto toga, ove sezone smo prihvatili heklane komade koji razbijaju svaki outift.

U nastavku pogledajte neke od Zarinih artikala koji po našem mišljenju izgledaju skupo i nosiće se godinama i nadamo se da ćete pronaći nešto što se i vam sviđa!

Zara Zara komadi koji izgledaju skupo!