Zasigurno ste upoznati s pričom o boji godine, koju uvek donosi The Pantone Color Institute, institucija koja ovu nijansu određuje na osnovu brojnih trendova iz različitih industrija, s posebnim naglaskom na modu, lepotu, dizajn, enterijer, te tehnologiju, i to još od šezdesetih godina prošlog veka.


A boja koja će obeležiti mesece pred nama je Viva Magenta, predstavljena kroz pojmove hrabra i neustrašiva, pulsirajuća, a koja u sebi sadrži savršeni miks boja iz tople i hladne palete, crvene i ružičaste, burgundi i šljive, široka paleta koju je svet venčanja dočekao s odobravanjem.


Kako uklopiti Viva Magentu u venčanje? S obzirom na to da je u pitanju boja ljubavi, neće biti teško. Venčanja odavno više nisu vezano samo uz belo cveće, a boje na svadbenom stolu su jedan od istaknutijih trendova. Ova nijansa u svoj svojoj raznolikoj paleti, a koja podrazumeva žarko ružičastu, boju fuksije, ružičaste bugenvilije, te zagasite crvenkaste tonove cveća i plodova, može se izraziti kroz detalje kao što su pozivnice, cveće i dekoracije, venčani buketi, detalji na tortama, i sl.

marc-babin-aQWmCH_b3MU-unsplash.jpg
Unsplash/Marc Babin 

thomas-ae-qOAznSDkMME-unsplash.jpg
Unsplash/Thomas Ae 

kelsey-curtis-8ezfg5oYHNY-unsplash.jpg
Unsplash/Kelsey Curtis 

Viva Magenta može biti deo vašeg venčanja i kroz odabir vereničkog prstena s kamenčićima u boji, od kojih je rubin savršen primer jedne od nijansi boje godine. Takođe, možete se odlučiti za make-up detalje u ovoj moćnoj boji.

 Zaboravite na tradicionalna pravila i budite svoje za svoj THE day!