Manekenka i Mina Milutinović i srpski košarkaš Nemanja Nedović venčali su se u Sabornoj crkvi u Beogradu, a tom prilikom odabrala je venčanicu bajkovitog modela srpske dizajnerke.

ELLE cover girl ovomesečnog izdanja je za svoj najvažniji dan u životu nosila venčanicu svoje omiljene domaće kreatorke Milice Opačić, a custom-made haljina je specijalno napravljena samo za nju.

Kada smo kod netradicionalnog, tačnije kod predstavljanja novih formi, jedna od najupečatljivijih definitivno jeste sirena sa jasno istaknutim korsetom i spuštenim bretelama. 

Mina je blistala u bajkovitoj venčanici koja je uska u struku, a od bokova bela svilena tkanina slivala se do poda. Detalj koji je celokupan look podigao na novi nivo jeste dugački šlep i rukavice od tila sa detaljima belim tufnica. Til uvek izgleda delikatno, a u isto vreme i senzualno, dok je vez na tilu već viši nivo i sjajan spoj tradicionalnog i modernog stajlinga.

Pored venčanice, Mina je ponela još dve haljine. Druga haljina je fantastičan spoj romantike i glamura u jednom potezu, najpre zbog perja koje je tu da prikaže sklad maksimalno ženstvenog i nežnog senzibiliteta. 

Mina i Nemanja Nedović venčanje.
Instagram 

Drugu haljinu potpisuje španski dizajner Ze García, dok je treću i poslednju kreaciju sama dizajnirala.

Novi broj ELLE magazina, čiju naslovnicu krasi Mina Milutinović, možete pronaći na svim kioscima širom Srbije.