Omiljeni modni brendovi Angeline Jolie nisu poznati široj publici (osim ako niste modni fanatik i znate ponude The Row i Loro Piana), dok su sa druge strane njeni luksuzni aksesoari uvek prepoznatljivi svima.

Ova žena živi za diskretnu eleganciju vunenog kaputa Salvatore Ferragamo i tihi zanat Gabriele Hearst haljina, ali takođe je slaba na čari Diorove 30 Montaigne i Fendijeve Kan U torbe.

A koje su to savršene papuče za uparivanje sa njenim svedenim minimalističnim kombinacijama za leto? Valentino Vlogo natikače koje svakoj kombinaciji daju suptilan bljesak glamura.

Angelina Jolie leto provodi u Rimu gde svakodnevno nosi iste Valentino papuče.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rome, ITALY - *EXCLUSIVE* - The American Actress Angelina Jolie spotted out on set directing her new movie 'Without Blood' in the eternal city of Rome near the Colosseum. The movie is set during the First World War and stars Salma Hayek as we see Angelina taking control of the cast and crew on location. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 701902715, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Pictured: Angelina Jolie, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vlogo papuče izgledaju skupo, zahvaljujući svojoj smeloj zlatnoj pločici, ali ne prave kompromise u pogledu funkcionalnosti – što je od suštinskog značaja za poslovnu ženu i majku koja žonglira sa roditeljstvom, humanitarnim radom i filmskim projektima. Izrađene su od kvalitetne teleće kože zbog čega su komad koji traje godinama, te ne čudi što ih Angelina ne skida tokom leta, naročito ovog koji provodi u toplom Rimu. 

U galeriji pogledajte sve outfite u kojima je nosila ove papuče.

SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako ih kombinuje.

„Ulažem u kvalitetne komade, a onda ih jednostavno nosim do smrti“, rekla je Jolie jednom prilikom za britanski Vogue. „Ne menjam stvari često, to je moja politika”. I zaista, Jolieva je nezvanični ambasador minimalističkih i chic Vlogo papuča još otkako su lansirane za proleće/leto 2019. Sa završnom obradom od antiknog mesinga na V monogramu iz 60-ih, bez sumnje će se dopasti onima koji vole spoj klasike i modernog.