Najnoviji broj britanskog Vogue-a, čiju naslovnicu krasi Priyanka Chopra, slavi februar kao mesec ljubavi, a s tim u vezi, ovaj najpoznatiji svetski modni magazin sastavio je listu preporuka najboljih wedding fotografa. Od 35 odabranih iz celog sveta, jedan duo je iz Srbije - Pasparty Photography.

''Duo za wedding fotografije sa sedištem u Evropi inspirisan ljubavlju, umetnošću i modom. Sa delikatnim balansom između elegantne reportaže i prefinjene romantike, oni kreiraju prelepe fotografije za moderne romantičare i savremene estete koji planiraju venčanje. Njihov fokus je na stvaranju bezvremenskog nasleđa i dokumentovanju iskrenih uspomena za svoje klijente, i to sa personalizovanim pristupom'' - navodi Vogue.

Passparty Photography čine Sonja i Ivan, ''muž i žena, partneri u životu i umetnosti, vrsni sanjari, ljubitelji kafe i noćne sove'', koji nas iz dana u dan na svom Instagram nalogu oduševljavaju (minimalističkim) osećajem za stil i estetiku, poetičnom atmosferom i čarobno uhvaćenim momentima. Ovim povodom, pozvali smo ih da nam ispričaju kako je došlo do saradnje sa magazinom Vogue.

''Kada nas je britanski Vogue magazin kontaktirao pre par meseci, zaista smo prvo pomislili da je u pitanju spam i zamalo obrisali mail. Delovalo je nestvarno da nas, fotografe iz Beograda, primeti i kontaktira magazin poput Vogue-a, uz komentar da se naš stil uklapa uz njihovu estetiku. Želeli su da nas uvrste u preporuke fotografa za venčanja kroz Married in Vogue kampanju koja će biti aktuelna u naredna tri meseca. Uskoro nam poštom stiže štampano izdanje časopisa i ne možemo da ga dočekamo''.

A koliko je bilo potrebno vremena i truda za ostvarenje snova, i šta za njih znači ovakvo priznanje?

''Verujemo da se bilo kakav uspeh ili priznanje ne dogode preko noći, već nakon mnogo uloženog truda, traženja i učenja, a to je ujedno i proces koji po nama uvek traje. Biti objavljen u Vogue časopisu nam je znak da smo na pravom putu i sjajan način da započnemo sezonu venčanja koja je pred nama''.

Pa ako ove godine planirate venčanje - sada znate na koju adresu treba da se javite!