Plus age influenserke poput Carmen Gimeno, Maye Musk ili Grace Ghanem najbolji su dokaz da se modni stil s godinama samo nadograđuje.

Instagram profil pedesetogodišnje influenserke Carmen Gimeno omiljena je modna destinacija svim fashion ženama koje cene moderan, ženstven, praktičan i upečatljiv stil.

Da je sa najvećim uspehom savladala modne lekcije, kreativna žena iz Bilbaa dokazala je još jednom genijalnom kombinacijom koja jednostavno ne poznaje starosne granice i već ima svoje sledbenike.

Sa sve većim brojem pratilaca na društvenim mrežama ona na svom profilu demonstrira kako vešto kombinuje komade dostupne u pristupačnim prodavnicama poput Manga, Zare ili H&M-a. Ono što definitivno ne nedostaje u njenoj garderobi su farmerke i pantalone, a ova kreativna žena ima zavidnu kolekciju, od klasičnih krojeva, preko baggy modela, do modela širokih nogavica.

U poslednjem outfitu ponela je upravo takav jedan model farmerica kojima je svojim pratiocima dala savršenu inspiraciju za kreiranje prolećnog outfita.

Ukoliko niste ljubitelji patika ili mokasina, Carmen zna za elegantniju, a nekada i udobniju alternativu ravnim cipelama. Ona ne krije koliko joj se dopada povratak baletanki, a naročito sa farmerkama širokih nogavica. Sve je zaokružila jednostavnim belim topom i upečatljivom jaknom od tvida inspirisanom dizajnom legendarnog Chanela.