Znamo da smo to rekli i ranije, ali neophodno je da se ponovi: aksesoari kreiraju magiju. Šta još ima toliku moć da podigne basic outfit poput bele majice i jeansa od upečatljive tašne u boji? Ili da transformiše dnevnu u noćnu modnu kombinaciju kao što to mogu sjajne sandale s potpeticom?

5 dobitnih kombinacija torbi i cipela za leto 2023
Steve Madden 

U vremenu vladavine minimalizma i quite luxury-ja, gde su outfiti sve svedeniji, aksesoari postaju imperativ. Pored cipela i torbi, ove sezone ne zaboravite na (zlatni) nakit, a ukoliko nosite monohromatski stajling u vidu all-blacka, all-white-a ili all-jeansa, pravilo za aksesoare je: što veći, interesentniji, efektniji, to bolji.

U to ime, u nastavku donosimo 5 kombinacija torba + cipele s kojima ćete biti u centru pažnje čitavog leta, a možete ih naći u Steve Madden monoradnjama u Knez Mihailovoj 33 u Beograd i šoping centru Promenada u Novom Sadu, prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na online shopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

1. All-black elegant

Crna boja uvek izgleda elegantno, klasično i luksuzno, i zbog toga joj nema premca, naročito u specijalnim prilikama. Ova Steve Madden kombinacija torbe i sandala sa štiklom posuta je kristalima, a dodatna čarolija naglašena je impresivnim dizajnom.

steve madden
Steve Madden 

2. Pastelni snovi

Mislimo vedro, sanjamo pastelno, vizualizujemo sjajno, a u tome nam pomažu chic aksesoari kao što je ova roze Steve Madden ružičasta torba i tirkizne potpetice sa kristalnom šnalom.

steve madden
Steve Madden 

3. Njeno visočanstvo, lavanda

Pantone, modni magazini, modne piste, iz sezone u sezonu pokušavaju da ubace neke nove trendy boje u naš vidokrug, ali boja lavande ne silazi s modnog trona već nekoliko godina unazad. Ne ostajemo imuni na njenu sofisticiranost, a najradije je ovog leta nosimo uz belu maxi haljinu ili odelo. P.S. Ekstravagantne modele cipela + torbe našli smo u Steve Madden ponudi!

5 dobitnih kombinacija torbi i cipela za leto 2023
Steve Madden 



4. All-black sporty

Već smo utvrdili da je crna večna, što znači da je prisutna svuda, pa tako i u casual kombinacijama. Ukoliko ste ipak od onih koji vole da nose jarke i šarene outfite, kombinacija crne obuće i torbe biće vaša safe opcija za kombinovanje svakog dana. Steve Madden ima predloge koji nikad ne izlaze iz mode!

5 dobitnih kombinacija torbi i cipela za leto 2023
Steve Madden 



5. Suncem okupani

Leto i žuta boja su u neraskidivoj vezi, baš kao i život i sunce. Ne možemo da ih zamislimo jedno bez drugog! Za šetnju po gradu, odlazak na posao, ili veče na obali, ova suncem okupana Steve Madden kombinacija torbice i natikača je nenadmašna.

5 dobitnih kombinacija torbi i cipela za leto 2023
Steve Madden