Poslednjih meseci mnogo se pisalo o kultnom Hermès Oran modelu papuča, koje ni ovog leta ne silaze sa vrha liste najpoželjnijih modela obuće. Ovaj jednostavan, a ipak prepoznatljiv model na tržištu je već gotovo četvrt veka i postao je sinonim za eleganciju, luksuz i kvalitet. Da popularnost Orana sa godinama ne bledi, potvrđuje njegova zastupljenost na društvenim mrežama, a čini nam se da gotovo nema high-street brenda koji ove godine nije izbacio svoju verziju Hermèsovog bestselera.

Ipak, među mnogobrojnim "kopijama" neki modeli su uspeli da se istaknu i postanu viralni na TikToku. Sudeći prema mnogobrojnim videima i pozitivnim recenzijama korisnika, titulu najvernije povoljne verzije Hermes papuča odneo je model američkog brenda Steve Madden.

Dok klasični Hermèsov model košta 660 evra, Maddenov Hadyn se prodaje po ceni od 75 dolara, a trenutno se na sniženju može naći i za 3 do 5 hiljada dinara. 

Influenserke na TikToku posebno hvale njihovu udobnost, a podelile su i svoje oduševljenje dostupnom paletom boja. Takođe, neke od njih preporučile su svojim pratiocima da pri kupovini obavezno naruče broj veće jer je model uži od uobičajenog.

Evo dostupnih modela kod nas:

3 (1).PNG
Steve Madden 

2 (1).PNG
Steve Madden 

1 (1).PNG
Steve Madden 

smzarnia-707-1.jpg
Steve Madden