Modne kolekcije svetskih brendova ovog leta obiluju ponudom oversized košuljama, pletenim torbicama, elegantnim sandalama, minimalističkim kupaćim kostimima, trendi bermudama i maksi haljinama. Kada je reč o pantalonama, na listi trendova nalazi se još jedan modni komad koji privlači pažnju i koji će vam biti savetnik u ostatku leta, a u pitanju su tzv. pidžama-pantalone.

Iako vas naziv može zbuniti, ove pantalone zapravo su namenjene za sve osim za spavanje, a takav nadimak su dobile zbog svoje nosivosti i ležernosti koja će vas zasigurno osvojiti. Na stylish devojkama sa Instagrama uočili smo najčešće modele sa potpisom The Row i Toteme, mada, svakako da se verzije high-street brendova mogu pronaći svuda.


Kako ih kombinovati? Odličan spoj biće sa oversized blejzerima, košuljama, topovima i pletivom... U centru pažnje najčešće su modeli na pruge u nežnim neutralnim tonovima poput plave i bež, a za izuzetno tople dane dobrodošle su i verzije kratkih nogavica.

Bonus savet odnosi se na sve ljubiteljke trenda nošenja prsluka - pronađite par pantalona u stilu pidžame i uparite ih s lanenim prslukom i dobićete savršen outfit za putovanje ovog leta. Bon voyage!