Predstoji vam veliki poslovni događaj? I nama (i to i više nego što smo priželjkivali)! Kraj godine uvek je obeležen žurkama, a to može da nas dovede u ozbuljne modne dileme - kako da istovremeno izgledamo poslovno i elegantno, a stylish i upečatljivo?

Uzmite rumenilo, obucite štikle, i odaberite neki od sledećih 6 stajlinga za poslovne proslave.

1. Kožne pantalone i džemper

Idealna za jesen/zimu, ova kombinacija je savršena da se osećate prikladno i samouvereno, a što je najvažnije, toplo! Posebno odgovara dnevnim događajima, prezentacijama i odlascima na branč. Koža uvek deluje elegantno i skupo, a džemper i slingbacksice su dovoljno casual.

 2. Slip haljina i oversize sako

Jedino elegantnije od slip haljine je slip haljina uparena sa oversize blejzerom. Upotpunite izgled patikama za ležeran kancelarijski ručak ili čizmama sa potpeticom za svečanu večarnju žurku.

 3. Statement suknja

Suknja sa dezenom, pločicama ili šljokicama? Samo neka sluti na radost! Efektan komad spojite sa neutralnim gornjim delom poput jednostavnog džempera ili košulje. 

4. Metalik

Şezona je žurki, i zato kad god ste u dilemi - odaberite metalik od glave do pete i istaknite prazničnu heroinu u sebi. Ništa vam dodatno neće biti potrebno osim kožne bajkerske jakne i jednostavnih potpetica.

 5. Odelo na vaš način

Najbolja stvar kod ovog modnog predloga? Verovatno već posedujete neke od ovih komada. Cilj je da sami iskombinujete svoje odelo sa odećom koja ne čini komplet. Dakle, braon blejzer, zlatne pantalone, ili neka potpuno vaša interpretacija sa bojama i printovima - iskažite svu svoju kreativnost i ne zaboravite retro štikle. 

 6. Monohromatski izgled

Nošenje jednobojnog, monohromatskog outfita ove sezone izgleda atraktivnije i sofisticiranije više nego ikada pre. Sa zemljanim bojama nema greške za jesen (ali znate da volimo i odvažnije izbore poput trendy crvene!).