Svaki verni fan UGG čizama potvrdiće vam da ne postoji toplija obuća za minus temperature u gradu, kao ni udobnija - tokom svih zimskih meseci. Najbolji deo Y2K trendova (koje ne-o-do-bra-va-mo) jeste povratak omiljenog para čizama, i to u novim verzijama - sa platformom i u obliku papuča. 

U slučaju da ste i dalje u dilemi da li su UGG čizme fashion, donosimo 5 jednostavnih, a kul načina da ih kombinujete bez greške.

1. Jeans i vuneni kaput

Nema poželjnije casual kombinacije od UGG čizama i ravnih farmerki - kao stvorenih za udobnu nedelju u lokalnoj kafeteriji.

 2. All-black outfit za kancelariju

UGG čizme na poslu? Mi kažemo da! Crni par uklopljen sa crnim farmerkama, crnom rolkom i dugim crnim kaputom učiniće vas najmodernijom i najstilizovanijom osobom u timu.

 3. Pletena maxi haljina

Must-have komad za zimu, pletene haljine postižu svoju ultimativnu udobnost kada se kombinuju sa UGG čizmama. Čarape u boji haljine i kožni prsluk su dodaci koji samo upotpunjuju izgled.

4. Mini-suknja + pruge

Bella Hadid je pre nekoliko godina bila pionirka ovog stila, a sada su UGG čizme sa mini-suknjama i šortsevima svuda. Kombinujte ih s oversize košuljama i džemperima na pruge kako biste outfitu dali elegantnu notu, a ne zaboravite ni čarapice.

 5. Pantalone u neutralnim bojama

UGG čizme u neutralnim bojama najbolje se slažu uz iste takve pantalone - posebno ako želite da postignete efekat tihog luksuza. Preko ramena prebacite oversize shearling jaknu i spremne ste za svoj užurbani dan!

 Izvor: ELLE/T.Đ.