Samo jedan kvalitetan, dobro ukrojeni trench mantil je modni komad na koji se možete osloniti godinama. To je jedan od onih pouzdanih i večnih osnovnih delova garderobe za koje znate da će uvek spremno čekati da ga ponesete, posebno u prelaznoj sezoni.

Trench mantili nikada ne izlaze iz mode. Ikonični i najpoznatiji model je onaj sa potpisom kuće Burberry - sigurni smo da znate na koji mislimo. Reč je o kišnom mantilu krem boje sa dvorednim kopčanjem, širokim kaišem koji se vezuje oko struka, a izrađenim od visokokvalitetnog materijala.  

Kako je prelazak iz zimskog perioda u proleće uvek nepredvidiv, pravo je vreme da investirate ili ponovo otkrijete neki trench mantil luksuznog izgleda koji možete nositi odmah. Bilo da je reč o nekonvencionalnim varijacijama ili proverenim pamučnim trench mantilima boje kamilje dlake, pregledali smo aktuelnu ponudu high street brendova dostupnih kod nas, kako bismo vam predstavili odabrani izbor najpouzdanijih, sofisticiranih i trendi mantila koji zavređuju mesto u vašem garderoberu.

Dobra vest? Ponuda je izuzetna. U nastavku pogledajte naš izbor najboljih trench mantila za 2024. godinu.

Zara

3427806800_6_1_1.jpg
Zara 

3811241450_6_1_1.jpg
Zara 

4749706743_6_1_1.jpg
Zara 

 Mango

app005prod (1).jpg
Mango 

app005prod (2).jpg
Mango 

app005prod.jpg
Mango 

 H&M

hmgoepprod (1).jpg
H&M 

hmgoepprod (2).jpg
H&M 

hmgoepprod (3).jpg
H&M 

hmgoepprod.jpg
H&M 

 Izvor: ELLE/N.K.