Mango, Zara Pogledajte najlepše bele komade iz high street prodavnica!

Iako smo i dalje svedoci sivih, nestabilnih i kišnih dana koji nam ne ulivaju poverenje da se leto bliži, najtoplije godišnje doba ipak spremno kuca na vrata. Priznajemo, mi već neko vreme jedva čekamo (i uživamo) u svakom vedrijem danu, tražeći s uzbuđenjem sve one prolećno/letnje komade iz ormana, sa akcentom na prozračne i lagane komade.

Već smo pisali o trendovima koji će nas okruživati u narednim mesecima, inspirisani pistama na Nedeljama mode, a koje kasnije vidimo i kao mnogobrojne aliteracije u našim omiljenim high street prodavnicama. Među najpopularnijim su definitivno Zara, Mango i H&M, gde se često mogu naći pristupačnije verzije visoke mode. Tako često nailazimo na modne komade koji izgledaju skupoceno i chic, a lako ih možemo svrstati u kategoriju modnih klasika koje ćemo nositi sezonama. Kada govorimo o takvim bestselerima, jasno je da uvek rado biramo neutralne boje koje idu uz sve. Bež, crna, bela (iako se ne smatraju bojama), siva jesu neke od njih koje zaista odišu posebnom, luksuznijom energijom.

U galeriji vam donosimo deset high street komada u beloj boji koji izgledaju toliko dobro da smo ih uvrstili u bezvremensku kategoriju, a trenutno ih možete pronaći u ponudama vaših omiljenih high street brendova.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook