Ako bismo morali da izdvojimo jedan modni komad na našim Instagram feedovima koje smo najviše viđali ovog leta, bez oklevanja bismo imenovali bele pantalone.

Uprkos tome koliko ležerno izgledaju odevne kombinacije stylish devojki na Internetu, ponekad ih je teže rekreirati nego što očekujete. Ipak, ukoliko posedujete kvalitetan capsularni garderober - moguće je. Bele majice, oversized klasične košulje, statement torba. U nastavku pronađite pet outfita s belim pantalonama baziranim na komadima koje verovatno već posedujete! 

Top sa visokim okovratnikom + široke lanene pantalone + baletanke

Najlakši način da nosite bele pantalone jeste da se držite all-white palete boja. Za ovaj monohromatski izgled, kombinujte top sa visokim okovratnikom od rebraste tkanine sa širokim pantalonama, smeđim baletankama, zlatnim visećim minđušama i IT Bottega Veneta Sardine torbom (verodostojni dupe videli smo ove sezone kod high street brenda Zara). 

Beli top na vezivanje oko vrata + pantalone na vezivanje + patike

Za dane kada želimo nešto jednostavno, udobno i neopterećujuće - biramo monohromatski izgled. Sve što nam je potrebno jeste jedan laneni komplet, a za trendy efekat, dodajte par IT modela patika.

how-to-style-white-pants-307768-1686607534863-image-768-80.jpg.jpg
Instagram/ @elizagracehuber 

Košulja sa prugama + beli top + lanene pantalone + klompe

Od svih načina na koje se bele pantalone stilizuju na Instagramu, ovo je verovatno najčešća kombinacija koju viđamo. Super ležerna i udobna, ali doterana, ovaj outfit vredi kopirati - prugasta košulja, beli top, široke lanene pantalone i klompe - odaberite styling koji prkosi očekivanjima! 

how-to-style-white-pants-307768-1686607546110-image-768-80.jpg.jpg
Instagram/ @elizagracehuber 

Beli prsluk + matching pantalone + sandale sa kaišem + torba preko ramena

Sivi i crni prsluci vladali su tokom zimskih meseci, ali leti je sve u vezi sa belim alternativama trendy, ukrojenih kombinacija. Da biste stilizovali ovaj set, dodajte upadljive minđuše i kontrastnu torbu. Za još više boja, birajte par sandala sa kaišem u tamnim nijansama.

how-to-style-white-pants-307768-1686607518167-image-768-80.jpg.jpg
Instagram/ @elizagracehuber 

Sportski prsluk + bele pantalone + patike

Probudite buntovnu devojku iz Londona u sebi i kreirajte jedan svež, cool i drugačiji outfit. Baza su super lagane bele pantalone, šuškavi navy prsluk, Adidas x Wales Bonner Japan patike (srećni su oni koji su pronašli barem jedan par iz ove limitirane kolekcije za sebe) te omiljena torba. Udobno, nostalgično i pametno, ova kombinacija - ako smemo da kažemo -ispunjava sve kriterijume za leto 2024.

how-to-style-white-pants-307768-1686607574567-image-768-80.jpg.jpg
Instagram/ @elizagracehuber