Tri, dva, jedan... Ukoliko se datum početka vašeg bilo mesecima unapred planiranog, bilo last minute odmora približio, sigurno je da imate mnogo pitanja u glavi. Proučavate dobre rute, skrivene plaže, sve to uz nezaobilazni shopping samo-još-jedne stvari koja vam je nedostajala za savršeno leto. I naravno, u jednom, a najčešće poslednjem trenutku -  ozgloglašeno pakovanje može (mora) da počne.

Kako smo kroz godine naučili poneki trik i shvatili da nam zaista ne treba onoliki broj spremnih outfitaza svaki slučaj, tako se minimalizam kao načelo uvukao i u ovaj deo našeg života. Ipak, poslednja stvar koja želimo da nam se desi jeste da imamo neprijatni nemam-šta-da-obučem osećaj, dok se nalazimo stotinama kilometara daleko od vašeg garderobera. Stoga smo izdvojili pet must-have modnih komada koji treba da imate u koferu ovog leta, a čija je karakteristika ta da savršeno dopunjuju jedan drugi.

Komotne farmerke

Dobar par farmerki je savršena ravnoteža između udobnog i chic. Izaberite univerzalan kroj koji možete stilizovati za večeru u taverni ili kombinovati sa duksericom za šetnju prirodom.

Beli pamučni setovi

Pakovanje matching setova je pametan način da optimizujete vaš mini garderober na putovanjima. Beli pamuk ide uz sve, a kombinacija topa i suknje može se lako kombinovati sa drugim komadima.

Jednostavne sandale

Cipele obično zauzimaju najviše prostora u koferu, pa izaberite jedan par sandala koje ćete rado nositi tokom čitavog odmora. Ako imate prostora za još jedan komad, predložili bismo klasične patike.

Lanene pantalone

One su obavezan deo kog letnjeg odmora. Udobne, prozračne i neverovatno svestrane, verovatno će postati najčešće nošeni predmet u vašem koferu.

Torba od rafije

Vaša torba za plažu treba da: A. Ima dovoljno prostora za knjigu, udoban džemper i puno grickalica za putovanje, i B. Dopunjuje sve planirane outfite. Jasno vam je zbog čega je naš izbor uvek model od rafije.