KITTEN CIPELE NOSIĆETE OD JUTRA DO VEČERI: Od klasičnih do interesantnih boja i dizajna, obožavaćemo ih ovog proleća

Cipele kojim ćemo zameniti sve neudobne potpetice ovog proleća? Kitten modeli!

Profimedia

Pored slingback cipela koje su ove sezone veoma popularne, ništa drugačije nije ni sa kitten modelima. Kitten ili mačkaste potpetice su cipele koje obično imaju tanku, ali ujedno i nisku štiklu.

Dolaze u različitim oblicima, uključujući polusandale, sandale, papuče i čizme. Ovaj model poslednjih sezona veoma je dominatan, a sudeći prema nedavnim izdanjima trendseterki na nedelja mode biće aktuelne i ove sezone.

S obzirom na to da su veoma udobne, smatraju se veoma praktičnim za odlazak na posao, noćni izlazak, popodnevno druženje. Ovo je retka obuća koja može da se nosi ceo dan, i sjajno se kombinuju uz pantalone, suknje i haljine svih dužina.

Od klasičnih nanula do zabavnih boja i blistavo ukrašenih parova, ovo su stilovi u koje se trenutno zaljubljujemo i koje ćemo nositi u predstojećim mesecima. 

Ukoliko niste ljubitelj otvorenih prstiju, ali vam je potrebna laganija dnevna i večernja obuća za leto, ovakav model bi bio idealno rešenje za vas. 

Za dame koje vole papuče, ovakav model je odličan umesto skroz ravnih papuča. High street brendovi u svojoj ponudi imaju modele u raznolikim bojama, a mi savetujemo da cipelarnik "osvežite" novim parom ove trendi obuće u nekoj jarkoj boji.