JEDAN PAR OBUĆE BIĆE VAM DOVOLJAN ZA SVE JESENJE ODEVNE KOMBINACIJE: Chanel kultne baletanke su sve što sada želimo

Svako godišnje doba je kao stvoreno za omiljeni model Chanelovih baletanki koje se savršeno uklapaju sa svim našim omiljenim odevnim predmetima.

Profimedia

Baletanke su savršen par obuće za veći deo godine i ne čudi nas što su one zapravo u stalnom trendu. Koliko je ovaj tip ravne obuće popularan potvrđuju i brojni modeli koji su u poslednjih nekoliko sezona osvojili modno tržište. U odličnoj ponudi luksuznih modela jedan je posebno poželjan.

Govorimo o Chanel modelu baletanki koje su postigle kultni status te nose epitet modela obuće u koji vredi investirati, jer su bez obzira na model i kombinaciju boja - večne.

Dizajn Chanelbaletanki potpisuje čuveni Karl Lagerfeld koji ih je prvi put predstavio na reviji modne kuće Chanel za jesen/zimu 1984. godine i od tada su sastavni deo garderobe svake (francuske) devojke. Govoreći o istoriji ovog popularnog modela obuće za istaknuti je kako je inspiracija za njihovo stvaranje stigla od Coco Chanel i njenih redovnih poseta plesnoj grupi Ballet Russes i divljenju ženstvenim pokretima plesačica.

Visok kvalitet, modna svestranost i bezvremena klasika čini ih modelom koji se rado nosi u svako doba godine.

Jesen je pred nama pa je i dobro podsetiti na to kako da stilizujete jesenje kombinacije sa omiljenim parom baletanki.

U nastavku teksta pogledajte najlepše outfite za prelaznu i jesenju sezonu koje smo pronašli na Instagramu, a uključuju popularni model Chanel baletanki.

 Izvor: https://luxurysociety.hr/