Superhero.rs je platforma koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije Nurdor, kao još jedan važan kanal kroz koji će ova organizacija moći da na održiv i jednostavan način prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka.

Superhero je i poseban modni brend koji će biti dosptupan isključivo u okviru ove platforme za doniranje, čiji je cilj stvaranje potpuno novog i održivog načina prikupljanja sredstava kako bi se dugoročno pomoglo malim superherojima koji se bore za izlečenje od malignih bolesti.

Ovaj modni brend treba da podstakne ljude na novi koncept doniranja, koji će sve one koji ga budu nosili pretvoriti u superheroje, jer će novac od donacija ići upravo Nurdoru.

001.jpg
Mastercard 

Ideja superhero.rs platforme i kolekcije je bila da se napravi modni brend koji će biti atraktivan, poput mnogih popularnih street fashion brendova, ali će za razliku od drugih brendova, Superhero će imati važnu misiju – on će one koji ga budu nosili učiniti superherojima koji umesto supermoći koriste svoje srce i na taj način pomažu malim superherojima.

Pilot kolekcija novog modnog brenda, koja je od danas dostupna isključivo putem online shopa na sajtu superhero.rs, je street fashion. U pitanju je udobna odeća, izrađena od najkvalitetnijeg pamuka, modernih krojeva, u nekoliko boja, proizvedena u Srbiji.

Kolekcija sadrži majice, polo majice, dukseve i tunike sa jednostavnim i elegantnim printovima, različitih ispisa Superhero. Namenjena je svim generacijama, i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Prvu kolekciju čini ukupno 11 artikala.

024.jpg
Mastercard 

Superhero ima ambiciju da postane važan i relevantan modni brend na tržištu, te već za 2022. godinu planira zanimljive saradnje sa lokalnim dizajnerima, u vidu kapsul kolekcija. Kao i većina modnih brendova, Superhero će imati dve osnovne kolekcije – proleće/ leto i jesen/ zima.

Prva kolekcija je urađena u ograničenom broju, i namera brenda je da taj koncept zadrži i za ubuduće. Zahvaljujući kompaniji Mastercard, adresa na kojoj postajemo superheroji je onlajn platforme superhero.rs.

Superhero platformu i kolekciju su prodržale brojne javne ličnosti među kojima su: bend Buč Kesidi, DJ Tijana T, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), street art umetnica TKV i mnogi drugi…

Vreme praznika je, odaberite nešto iz Superhero kolekcije i postanite nečiji supeheroj.
#bitinecijisuperheroj #neprocenjivo @nurdor_srbija @mastercardrs.

Superhero_Mastercard_Photo02.jpg
Mastercard