Timothée Chalamet imao je izrazito produktivnu godinu: ostvario je zapaženu ulogu u filmu 'Dune', glumio u filmu Wesa Andersona 'The French Dispatch' i Netflixovom all-star 'Don't Look Up', a pred kraj godine ostvario je i neke svoje modne snove.

Ovaj iznimno stylish glumac, čiji odvažan stil obožavamo, sada je s modnim dizajnerom Haiderom Ackermannom dizajnirao duks, a prihodi od njegove prodaje namenjeni su neprofitnoj organizaciji koja se bori za prava žena i devojčica iz Avganistana, Afghanistan Libre.

Timothée Chalamet dizajnirao je duks od kojeg zarada ide u humanitarne svrhe.
Press 

'Već nekoliko godina Haider Ackermann i ja želimo nešto da uradimo nešto zajedno. U avgustu smo ostali zgroženi humanitarnom krizom u Avganistanu i odlučili da dizajniramo modni komad od kog će sva zarada ići za Afghanistan Libre: humanitarnu organizaciju u kojoj se ljudi na terenu bore za prava žena i dece.

Dok se ti užasi i dalje šire, želimo da damo glas tim tihim vojnicima', napisao je u svojoj objavi na Instagramu Timothee. Cena duksa nastalog u ovoj modnoj saradnji je 175 eura, a 100% profita odlazi spomenutoj humanitarnoj organizaciji.

Izvor: elle.hr