Nova modna kampanja pod nazivom ''Renuovelé à PARIS'' simbolično je snimljena u Parizu. Koja je spona između nove kolekcija, vaše filozofije i ovog grada?

Želeli smo da prikažemo kako statement komadi ne mogu da izgube na lepoti kroz vreme, baš kao što Pariz nikada nije, i čvrsto verujemo da nikada neće, izgubiti svoju unikatnu lepotu. U Pariz ne idete isključivo radi turističkih lokacija, već da biste osetili i sam duh grada, ljudi. Isto tako Mom’s Pants komade ne kupujete jer su trend današnjice, već jer želite da ti komadi budu deo vašeg stila i da godinama uživate u istim.

_U5A5249.jpg
Luka Bošković 

Prva asocijacija na Mom’s Pants je minimalizam. Statement komadi svedenih forma i neutralnih boja, ali ipak vrlo moderni, odvažni, za ženu 21. veka. Šta za vas otelotvoruje ovaj stilski pravac?

Naša filozofija je oduvek bila ‘’less is more’’. Smatramo da sa jednim dobrim komadom, bilo da je to kaput ili pak odelo možete dobiti vrlo upečatljiv stajling. Naši komadi su lako uklopivi i pre svega nosivi u raznim prilikama. Čekaju da od svakog pojedinca, koji poseduje bilo koji komad iz naših kolekcija, dobiju svoj život, ako bismo mogli tako da kažemo.

_U5A5816.jpg
Luka Bošković 

Pobornik ste slow fashion principa, tako da u novoj kampanji vidimo i neke stare modele. A koji su noviteti?

Trudimo se da probudimo svest da su instant kupovine kao i mass production suštinski nepotrebne i da slow fashion treba da bude zastupljeniji radi očuvanja životne sredine. Da kupovina treba da bude ulaganje u odevne komade koje će danas-sutra naslediti nečije ćerke, kao što je to bio slučaj upravo sa mnom.

U sklopu kampanje smo predstavili novo odelo pod nazivom Biker Suit, izrađeno od 100% veganske kože - pantalone izrazito visokog struka uz crop jaknu oversized forme koja je uveliko postala sinonim za Mom’s Pants komade.

_U5A6916.jpg
Luka Bošković 

Koja je dobitna modna kombinacija za jesen 2022?

Par dobrih čizama, black jeans, oversized džemper i naš Off White Trench.

Načuli smo da će Mom’s Pants radnja osvanuti u Crnoj Gori, pa koji su vam sve planovi do kraja 2022?

Naime, u pitanju je saradnja između Mom’s Pants-a i concept store-a pod nazivom Story Couture iz Podgorice na koju smo ponosni. Sledeći korak će definitivno biti ulazak na hrvatsko tržište jer nam je publika koja nas voli i podržava mnogobrojna na tom tržištu. Otvaranje našeg show room-a u Beogradu je zakazano za oktobar mesec, još ne znamo tačan datum, ali bićete prvi obavesteni.

U galeriji pogledajte čitavu kampanju.

Luka Bošković Pogledajte prvi statement komade.